Girona

Valery (Girona) estrena convocatòria amb la selecció espanyola sub-21

2a divisió A. El futbolista de l’Escala ha estat citat per a un partit de classificació per a l’Eurocopa sub-21 a Macedònia, el 3 de setembre

Quan el Girona ha aterrat a Elx per jugar aquesta nit el partit d’anada de la final per pujar a primera, Valery Fernández ha rebut la confirmació oficial de la seva primera convocatòria amb la selecció espanyola sub-21. Luis de la Fuente ha citat el jove futbolista de l’Escala per al partit de classificació de l’Eurocopa sub-21 que el combinat espanyol jugarà el 3 de setembre a Skopje (Macedònia). La convocatòria premia la projecció de Valery Fernández, que va irrompre amb força la temporada a primera divisió i que, després d’una greu lesió al genoll fa tretze mesos, s’ha recuperat i ha estat a temps de reaparèixer i ajudar el Girona en la lluita per pujar. L’endarreriment de la temporada ha permès guanyar temps al futbolista empordanès. La cita amb Espanya sub-21, això sí, li arribarà amb l’equip de vacances. Valery coincidirà amb jugadors com Cucurella, Aleñá, Riqui Puig, Pedri i Adrià Pedrosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)