3a divisió FEF

Les primeres proves

Amistosos. Victòries del Banyoles i del Girona B i derrota del Peralada. El Blanes s’endú el 3x1 de Vilatenim amb el Figueres i la Jonquera

El futbol territorial i de base comença a acumular partits de preparació per a la temporada 2020/21. Ahir, en una jornada carregada de partits, els quatre representants gironins de tercera divisió van tenir cita. El Girona B es va imposar al Lloret a Riudarenes, amb gols de Gonpi i Adrià Gené, de penal (2-0). Avui, el conjunt lloretenc rep a casa (a porta tancada) el Figueres. Els figuerencs tenien ahir a Vilatenim un 3x1 amb la Jonquera i el Blanes. Els selvatans, tot i ser l’equip d’inferior categoria (2a catalana), van ser els vencedors, després de superar la Jonquera (0-2) i la Unió (0-1). El tercer partit va acabar amb empat (1-1).

En el seu primer amistós, el Peralada va perdre amb claredat contra l’Espanyol B (4-1) a la ciutat esportiva Dani Jarque. L’únic gol dels empordanesos el va fer Cristian, en la recta final. El Banyoles va debutar contra el Girona de divisió d’honor juvenil, a Vilablareix. El conjunt de Pitu Batlle es va imposar per 0-2, amb gols de Sanku i Jordi Sala. També tenia el seu primer partit de pretemporada el Palamós, que va guanyar a Torroella (0-2).

Bertomeu, baixa

Víctor Bertomeu, un dels primers jugadors renovats pel Peralada, finalment causarà baixa. El davanter, autor de cinc gols el curs passat, marxa per motius personals, segons va anunciar el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)