Territorial

El Bescanó s’estrenarà en la categoria mantenint el bloc

1a catalana. La permanència i la continuïtat en l’estil de joc del club són les prioritats del tècnic Bruno Milanesio per a un curs històric dels bescanonins

El Bescanó debutarà a la primera catalana després d’uns quants anys perseguint-ho. El nou entrenador del primer equip, Bruno Milanesio, explica com afronta aquesta temporada tan especial: “Després de quatre anys amb aquest projecte, el club ha assolit per fi el que desitjava: competir a la primera catalana. Volem confirmar a dins del camp la manera com sentim i vivim el futbol. Volem gaudir jugant i això és un gran desafiament que tenim al cap.” El tècnic afronta la seva segona temporada dirigint un equip sènior i rodejat d’un cos tècnic que considera imprescindible: “L’any passat entrenava el Bescanó B a 4a catalana i aquest any afronto una nova experiència. El cos tècnic que tenim fa que sigui més fàcil tot. El seu treball és per destacar.”

Una temporada exigent

L’equip del Gironès va començar la pretemporada el 25 d’agost. Abans el club havia facilitat una preparació individualitzada a cada jugador per arribar amb un bon nivell a la pretemporada: “Les sensacions són molt positives, els jugadors s’han preparat molt bé durant les setmanes de juliol i hem arribat en bones condicions físiques. Hem guanyat temps en la preparació física en grup i ara ens podem centrar més en aspectes tècnics. No tenim cap baixa”, assenyalava Milanesio, que aquest any ha penjat les botes com a jugador del Bescanó. El tècnic també feia èmfasi en la duresa de la primera catalana: “Planifiquem una temporada molt dura i complicada, i encara més amb el context en què ens trobem. Quan a un grup de persones li ha costat tant obtenir una cosa, sempre busca aferrar-s’hi com sigui. Tenim ganes de competir.” El club treballa setmana rere setmana per tancar amistosos i arribar amb les màximes garanties per iniciar el repte.

Objectius marcats

Milanesio és optimista a l’hora de parlar d’objectius: “Un dels objectius més importants és mantenir la categoria, però l’objectiu final del club és tirar endavant l’estil de joc que ens ha caracteritzat durant aquestes temporades. Només d’aquesta manera podrem assolir els altres objectius.” El Bescanó ha renovat bona part de la plantilla del primer equip i ha incorporat sis jugadors provinents d’altres equips de la demarcació. Tot i aquesta llarga plantilla de què ja disposa, Milanesio no tanca les portes a ningú: “És un luxe, la plantilla que tenim i el compromís que hi ha, però mai se sap si pot haver-hi alguna novetat. Encara tenim fitxes disponibles.”

CONTINUEN (19):
Sergi Zema, Marc Feixas, Gerard Vega, Roger Comas, Francesc Tarifa, Aleix Velasco, Jota Masallé, Gerard Muñoz, Litus, Àlex Quiñones, Fran Pérez, Andreu Paneque, Pep Roca, Pau Casassa, Robert Negre, Sergi Pérez, Gerard Mas, Ferran Nierga i Joan Pujol.
ALTES (6):
Martí Bagué (Banyoles), Brice Keumanga (Guíxols), Uri Sala (l’Escala), Jordi Duran (Llagostera juvenil), Esiaka Touray (Bescanó B) i Anass (Sant Gregori juvenil)
BAIXES (2):
Jandro Lujano i Bruno Milanesio* * Deixa de ser jugador i agafa el càrrec d’entrenador en substitució de David Cerro.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)