2a divisió FEF

Mig any sense futbol a Olot i a Llagostera

2a divisió B. Olotins i llagosterencs van jugar el seu últim partit de lliga abans de l’aturada el 8 de març i encara no han disputat els primers compromisos de pretemporada

El temps passa volant. O això diuen, perquè l’últim mig any ha passat d’alló més lent a Olot i a Llagostera, els dos municipis de la demarcació que tan el curs passat com aquest gaudiran del futbol de 2a divisió B. I és que des del 8 de març fins avui la pilota no ha rodat més enllà d’algunes sessions d’entrenament. Aquell 8 de març encara està ben present en la memòria per als dos equips, perquè va ser el dia de l’últim partit que van jugar abans que s’aturés la competició pel confinament que va provocar la Covid-19. Aquell dia l’Olot va guanyar al municipal al Badalona (2-0) amb gols de Salinas i Moha, mentre que el Llagostera va viure una amarga derrota al camp del Barça B (3-2) després d’anar guanyant quan quedaven deu minuts pel final.

Des de llavors tan l’Olot com el Llagostera encara no han tornat a jugar cap partit, ni tan sols en aquesta pretemporada tot i que ja fa dies que s’entrenen. El primer matx dels olotins serà aquest divendres a les instal·lacions de Royal Verd contra el Peralada, mentre que el Llagostera encara no ha acabat de definir quins partits jugarà en aquesta pretemporada. El que és segur, però, és que aquesta setmana encara la tindrà neta, i és que la passada els d’Oriol Alsina van haver d’aturar-se per les reformes que es van fer al municipal per millorar la prevenció de la Covid-19.

A Olot i a Llagostera, per molt que la pretemporada ja serveixi per agafar rodatge, el que realment esperen és l’inici de la temporada ara que ja saben que serà el 18 d’octubre.

A 3a, un cas similar

El Peralada, el Figueres, el Banyoles i el Girona B viuen una situació similar, i és que es van aturar exactament el mateix dia. Tot i això, tots quatre ja van fer el primer test de la pretemporada aquest cap de setmana, i fins i tot la Unió amb un doble compromís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)