Girona

Maffeo fitxa per l’Osca

Girona. El lateral dret de 23 anys torna a primera divisió cedit per l’Stuttgart

Pablo Maffeo torna a primera divisió. Ho farà de la mà amb l’Osca amb el qual jugarà la proper curs. El lateral de Sant Joan Despí, que ha jugat quatre temporades en diferents etapes al Girona, serà blaugrana durant aquesta temporada, en qualitat de cedit amb opció de compra per l’Stuttgart. Maffeo, bàsic sempre de blanc-i-vermell, samarreta amb la qual ha disputat 35 partits de lliga aquesta darrera campanya, va tenir un record per al Girona a les xarxes socials quan va anunciar-se la seva incorporació a l’Osca: “Agrair al Girona per tots aquests anys junts. Sempre us portaré al meu cor. Tornareu al lloc que us mereixeu”.

Riesgo marxa amb Martí

Una altre ex del Girona que ha trobat destí és Asier Riesgo. El porter ha fitxat pel Leganés que entrena Pep Lluís Martí. Riesgo, de 36 anys, va signar per una campanya amb el Girona l’estiu passat i un cop finalitzat sense ascens ni renovació amb l’entitat gironina, va quedar sense equip. El sentinella s’ha enrolat al conjunt pepinero, recent descendit a segona divisió A, per una temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)