Territorial

El Lloret vol ser ambiciós

1a catalana. El tècnic, Albert Batllosera, explica que l’objectiu és quedar entre els quatre primers i troba a faltar un protocol de la federació en possibles casos de Covid-19

Albert Batllosera, renovat fins al juny del 2021, afrontarà la seva quarta temporada dirigint el primer equip del Lloret. L’equip va començar la pretemporada el 17 d’agost i ja ha disputat uns quants partits amistosos. El tècnic de Vidreres valora així l’inici d’una nova campanya: “Aquest any serà difícil a causa de la situació sanitària, tot i que a Lloret tinguem totes les facilitats per poder entrenar-nos amb normalitat. Afrontem una competició que serà dura i haurem d’estar a punt per a tot.” El club selvatà inicia una nova temporada amb un objectiu comú: millorar la bona dinàmica dels últims anys.

Pretemporada difícil

La competició de primera catalana encara no té data d’inici, però sí que té el calendari i el nou format competitiu definits. Batllosera preveu un inici complicat: “Veig difícil que es pugui començar la lliga, però com que no hi ha res del cert intentarem donar el màxim rendiment per arribar en bones condicions físiques.” L’Ajuntament de Lloret ha facilitat tots els vestidors del camp pel primer equip, d’aquesta manera poden distribuir-se en grups de cinc i dutxar-se en acabar les sessions d’entrenament. El cos tècnic s’encarrega de prendre la temperatura abans de cada sessió i controlar que se segueixi el protocol: “El treball diari és més complicat: hem de reduir grups i l’estructura de l’entrenament és més difícil d’organitzar. Trobo a faltar una mica més de referències de la federació, no tenim el protocol establert en cas que sorgeixi un cas positiu per coronavirus”, explicava el tècnic vidrerenc.

Objectiu ambiciós

El canvi de format de la primera catalana ha resultat ser decisiu a l’hora d’establir els objectius d’una nova temporada. Batllosera explica que l’equip ha de tenir un objectiu ambiciós: “El nostre objectiu personal és quedar entre els quatre primers. La primera raó és el nou format amb dues fases, la segona raó és esvair qualsevol possibilitat d’estar en el grup de lluita pel descens, seria molt negatiu.” El club, a les portes de celebrar el seu centenari, té la il·lusió de mirar cap amunt. Un dels factors més importants serà gestionar la rivalitat que hi haurà aquest any amb els diferents equips gironins: “Amb els rivals ens coneixem tots i això serà una motivació més en el joc. M’hauria agradat més un sorteig aleatori per confeccionar els grups; quedis primer o desè aniràs a jugar a Barcelona”, indicava el tècnic i exjugador del primer equip del Lloret.

La plantilla

El Lloret encara està en plena confecció de la plantilla i té la intenció d’incorporar nous jugadors: “Tenim una plantilla curta per la categoria. Hi ha jugadors que hem anat a veure, d’altres que s’han ofert i, també, jugadors del filial. Ens interessen un parell o tres de jugadors sub-23, principalment, i que s’adeqüin econòmicament al club. Veurem què sorgeix durant el mercat”. Actualment l’equip té divuit jugadors en plantilla; tretze renovacions i cinc fitxatges. El cos tècnic treballa per concretar del tot la plantilla i intentar millorar-la amb les possibles altes que hi pugui haver.

Missatge clar

La temporada atípica no frena la il·lusió de Batllosera, que insisteix en diferents aspectes: “Farem tot el possible perquè tota la gent relacionada amb el club se senti il·lusionada amb l’equip. Volem continuar dominant el toc de pilota, atacar a través de la possessió. També volem millorar l’aspecte defensiu per competir i guanyar el màxim nombre de partits. Sabem que no ens podem permetre quedar enrere amb la preparació i intentarem donar el màxim”.

CONTINUEN (13):
Marc Vilà, Albert Massa, Álex Lobo, Pol Ros, Jordi Tuscà, Edu Poderoso, Adrián Expósito, Xavi Aparicio, Àlex Fajardo, Fran Chamizo, Dani Gómez, Bader el Alami i Moha el Amerani.
ALTES (5):
Erik Mahillo (Farners), Arnau Terradas (Ca l’Aguidó), Nordine Dahmani  (Turó de la Peira), Toumani Sangare i Amós Gasca (Guíxols).
BAIXES (10):
Boris Conde, Marco Madelaine, Dani Castilla, Nil Pàmies, Marc Àvila, Mamadu Sumaray ‘Dudu’, Dídac Filigrana, Bukary Marena, Rúben Martínez ‘Peke’ i Hamza Cheick.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)