Girona

L’entrada en escena

Després d’enfrontar-se al filial diumenge en un partit d’entrenament, el Girona té aquesta tarda un amistós d’alt nivell contra el Barça al Johan Cruyff (19h/TV3 i Barça TV)

A una setmana i mitja per començar la lliga, després d’una curta preparació i en espera de les baixes i les altes que hi ha d’haver, Francisco es mostra “il·lusionat”

El Girona 2020/21 entra avui en escena. L’equip blanc-i-vermell, que diumenge va disputar un partit d’entrenament contra el filial a Montilivi a porta tancada, que va resoldre amb victòria (2-1), es presenta aquesta tarda en societat. I ho farà davant un rival d’envergadura, el Barça, en un amistós que tindrà lloc a la ciutat esportiva blaugrana, al Johan Cruyff (19h/TV3 i Barça TV). “Jugar contra el Barça és un al·licient per a tothom. Tot i ser un partit de pretemporada i estar a l’inici del nostre rodatge, és una il·lusió, tenint en compte que l’objectiu és treballar i preparar-nos bé”, va expressar ahir el tècnic del Girona, Francisco Rodríguez. “Enfrontar-nos a jugadors com ara Messi i la resta ens farà treure el millor de nosaltres, que és important. Ens servirà per treballar, sobretot pel que fa a la càrrega física, als conceptes. Intentarem ser un equip competitiu contra un dels millors equips del món”, va indicar el tècnic, que està immers en una peculiar pretemporada.

I és que el temps apressa el Girona per tot arreu. El període de preparació haurà estat de dues setmanes, quan el normal és que sigui de cinc, amb el campionat de lliga a tocar, ja que els blanc-i-vermells s’hi enganxen a la jornada 3, el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, d’aquí a una setmana i mitja. A més, la confecció de la plantilla està a les beceroles; hi ha d’haver més sortides com la de Borja García, que va ser oficial ahir, i també més arribades. D’aquesta manera, l’equip que s’enfronti avui al Barça podria ser força diferent del que acabi sent el 5 d’octubre que ve, dia en què es tanca el mercat. “Estem esperant moviments. Mentrestant treballem per treure tot el que podem dels jugadors que tenim perquè en breu tornem a competir”, va manifestar Francisco, que no amaga que la situació és un llast: “Tot condiciona, però no hi ha excuses. Hem de treballar perquè tenim molt poc temps per formar l’equip i posar-lo al lloc on volem.” Malgrat tot, l’entrenador va mostrar-se “il·lusionat i amb ganes” tenint en compte tot el que ha d’arribar. “Aquest és el meu lloc. Intentaré sers aquí moltíssim temps perquè això serà senyal que les coses van bé”, va sentenciar.

Pel que fa al duel d’avui amb el conjunt culer, el preparador no va oferir la convocatòria, ja que tots els futbolistes disponibles que formen la plantilla, concentrada a l’hotel Camiral del PGA de Caldes de Malavella des del dilluns, estan en disposició de jugar. La incògnita són els dos citizens, Pablo Moreno i Arijanet Muric, que s’entrenen amb el grup des de divendres, però la cessió dels quals no està encara tancada ni oficialitzada, cosa que deixa la seva participació en l’aire.

L’operació de Pablo Moreno i Arijanet Muric no és encara oficial i la seva presència avui està en l’aire
Estic il·lusionat. Aquest és el meu lloc. Intentaré ser aquí moltíssim temps perquè això serà senyal que les coses van bé
Estem esperant moviments. Tot condiciona, però no hi ha excuses. Hem de treballar perquè tenim molt poc temps
Jugar contra el Barça és un al·licient per a tothom. És un dels millors equips del món i ens farà treure el millor de nosaltres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)