2a divisió FEF

El Figueres i l’Olot disputaran la final del torneig de l’Estany

Torneig de l’Estany. Els figuerencs han superat al Llagostera als penals en la primera semifinal (1-1, 5-4) i els garrotxins, també en una eliminatòria resolta des dels onze metres, s’han desfet del Banyoles (1-1, 2-3)

El Figueres i l’Olot disputaran demà (21.30h) la gran final del torneig de l’Estany després de superar el Llagostera i el Banyoles respectivament en les semifinals.

La Unió ha guanyat als llagosterencs a la tanda dels penals després de fer un partit molt seriós i regular. Els de l’Alt Empordà s’han avançat amb una diana de Gabri Vidal just començar la segona part, però el Llagostera, ja amb ple de titulars del primer equip damunt del terreny de joc, ha pressionat fins a fer la igualada gràcies a un gol de Sascha (83’). Al final, Cortés ha enviat una falta directa al pal i el porter del Figueres, Andrés, ha estat clau aturant una pena màxima a Lucas Viale, que ha acabat sent crucial per a classificar als de Javi Salamero.

En la segona semifinal, l’Olot s’ha imposat al Banyoles també a la tanda de penals després d’un partit que ha acabat, com el primer, 1-1. L’acció s’ha concentrat en el tram final, i és que amb el marcador sense gols quan corria el minut 82, Blázquez s’ha tret una fuetada llunyana que ha entrat per tota l’escaire i amb la qual ha avançat als olotins. Semblava vist per sentència, però passat el minut 90 ha emergit Moha pel Banyoles que ha enviat el partit a la tanda de penals. En una tanda de penals en què hi ha hagut múltiples penals fallats, Eloi Amagat ha fet el definitiu que ha classificat a l’Olot.