Girona

Ignasi Miquel se’n va al Leganés amb Pep Lluís Martí

2a divisió A. El central, després d’un gran rendiment al Girona, jugarà cedit pel Getafe a un dels rivals dels blanc-i-vermells

Ignasi Miquel ha estat un dels jugadors més destacats del Girona en la recta final de la temporada 2019/20, i el club ha intentat repescar-lo un cop tancada la cessió per part del Getafe. El central de Corbera de Llobregat, però, s’ha escapat. El Leganés, un dels equips que ha baixat de primera i que té molta més capacitat econòmica que el Girona, s’ha endut Ignasi Miquel, que continua sent propietat del Getafe. És el segon futbolista que s’incorpora al Leganés després de jugar al Girona. El tècnic, Pep Lluís Martí, que va ser cessat a Montilivi el 30 de juny, ja s’havia endut també el porter Asier Riesgo, que havia acabat el contracte amb el Girona, i ara ha aconseguit el reforç d’un central de moltes garanties. El Leganés és un dels aspirants clars a l’ascens a primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)