Girona

“El nostre objectiu és el pròxim partit”

Francisco. El tècnic del Girona refusa parlar d’ascens i se centra en l’ara: “Hem de treballar per ser un molt bon equip”

Al final del partit, l’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, va fer-ne una valoració: “Era un partit complicat, però crec que hem donat una bona imatge, que era el que preteníem, i que ens serveix, a més, de cara a l’inici de temporada que tenim d’aquí a deu dies.” El tècnic té entre cella i cella el debut en la lliga, al feu de l’Sporting, el cap de setmana del 26 i 27, i va esmentar l’enfrontament fins a tres vegades en els dos minuts que va durar l’entrevista posterior al matx que li van fer a TV3. “Ens estem recuperant del cop de pal que va suposar no pujar. Ara tenim un repte important al davant, que comença a Gijón, i cada dia veig l’equip millor”, va insistir el tècnic, que també va referir-se a la confecció de la plantilla. “Ens queda gent per arribar i d’altra per sortir”, va indicar, alhora que va analitzar què necessita l’equip: “En l’apartat ofensiu de l’equip ens falten peces per arribar. Estem esperant que tot es vagi resolent. Acaba de sortir Borja i s’han de donar més situacions... Estem buscant en el mercat i no és fàcil per a nosaltres. Hi ha equips com ara l’Almeria, el Leganés o l’Espanyol, molt poderosos, que ara mateix estan per sobre de nosaltres i hem d’esperar aquest segon mercat per aconseguir aquests extrems i aquesta gent de dalt que ens cal.”

Finalment, qüestionat sobre si l’objectiu de la temporada era l’ascens, Francisco va negar-ho i va refusar parlar-ne. “El nostre objectiu és preparar-nos bé per ser un molt bon equip i estar sempre a prop del nostre objectiu, que és guanyar el pròxim partit. El nostre objectiu és guanyar aquest primer partit a Gijón”, va manifestar.

Granell: “Una bona prova”

El capità també va oferir les seves impressions del duel. “Ha estat una bona prova. Un bon partit per a nosaltres per continuar-nos preparant contra un gran rival, ple de jugadors molt i molt bons que tècnicament no fallen i que et fan córrer”, va dir.

Koeman no descarta Suárez

Per segon partit consecutiu, Ronald Koeman no va convocar Luis Suárez. Tot i això, en l’hipotètic cas que el futbolista no acabés marxant, el tècnic té clar que no entrarà en cap guerra oberta. “Suárez? He parlat amb ell aquest matí. Estem expectants a veure com es resol la seva situació. El club li busca una sortida; però, si no es materialitza, respectarem el seu contracte i serà un futbolista més de la plantilla”, va dir Koeman.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)