Territorial

Un gol a les acaballes dona al Figueres el torneig de l’Estany

Torneig de l’Estany. La diana de Víctor Valverde en el 87’ ha estat decisiva en la victòria de la Unió davant l’Olot en la final

El Figueres s’ha adjudicat la 51ena edició del torneig de l’Estany. La Unió ha superat 1-0 l’Olot gràcies a una diana en el tram final del partit de Víctor Valverde (87’), en un enfrontament igualat i molt disputat.

En la primera meitat el joc ha estat igualat si bé el Figueres ha plantat cara i ha mossegat molt terreny a l’Olot. El matx ha començat accidentat per la lesió al turmell del davanter de l’equip garrotxí Álvaro Salinas, que ha tingut que abandonar el terreny de joc. Juan Delgado i Xumetra han fet treballar Andrés de seguida però la Unió ha insistit atacant per la banda dreta i buscant l’esquena dels centrals olotins.

En la segona part, l’Olot ha estirat línies i ha jugat més en camp figuerenc. Moha ho ha intentat des de la llarga distància però la falta d’idees i de ritme ha fet caure en picat la intensitat del matx. Xumetra ha tingut la millor ocasió després d’una centrada de Masó. Andrés ha intervingut molt bé per desviar a corner (77’).

El Figueres ha tingut una empenta final que li ha permès endur-se el torneig després d’una bona jugada de Medina que Ballesté ha aturat molt bé en primer instància. Víctor Valverde, atent en el refús, ha superat finalment al barceloní (87’), que ja no ha pogut evitar la diana blanc-i-blava. No hi ha hagut temps per a res més i els de l’Alt Empordà d’han endut el torneig a les seves vitrines.

El Llagostera, la consolació

El conjunt dirigit per Oriol Alsina ha quedat en tercera posició del torneig després de superar el Banyoles als penals en la final de consolació que s’ha disputat abans de la gran final. El Llagostera s’ha avançat gràcies a una diana de Sascha (10’) i tot i gaudir de dues bones arribades a través de Guiu i Manchón, ha deixat ben viu al Banyoles. Alpha ja ha avisat en la primera part i, a les acaballes, Ignasi ha establert l’1-1 final (82’). Els del Pla de l’Estany no han estat encertats des dels onze metres i només han marcat un gol pels quatre dels blau-i-vermells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)