Territorial

Sortejat el calendari de la divisió d’honor juvenil

Subgrup duríssim per al Girona. L’equip blanc-i-vermell ha quedat enquadrat amb el Barça, l’Espanyol, el Cornellà, la Damm i el Mallorca, a més del Villa-Carlos, el San Francisco, l’Europa i el Penya Arrabal

L’equip juvenil del Girona ha conegut avui quin serà el calendari de la primera fase de la lliga a la divisió d’honor. Els gironins han quedat enquadrats en el subgrup A del grup tercer, un dels més complicats de tota la categoria ja que comptarà amb equips com el Barça, l’Espanyol, la Damm, el Mallorca o el Cornellà, que cuiden de meravella el futbol formatiu i sempre construeixen equips amb jugadors de gran qualitat. A més, en el subgrup hi haurà l’Europa, el Villa-Carlos, el San Francisco i el Penya Arrabal, per tant, els blanc-i-vermells hauran de viatjar a les Balears ja que la FEF ha decidit separar els equips catalans –en el subgrup B hi haurà el Cerdanyola, el Sabadell, el Jàbac-Terrassa, el Nàstic i el Lleida, a més del Stadium Casablanca, l’Ebre, el Olivar, l’Osca i el Saragossa.

En la primera fase, que començarà l’1 de novembre i s’acabarà el 7 de març, els cinc primers classificats de cada subgrup del grup tercer jugaran en una segona fase entre ells (sense repetir els enfrontaments de la primera fase i arrossegant els punts i els resultats d’aquesta) per accedir a la copa de campions, mentre que la resta disputarà amb les mateixes premisses una segona fase per la permanència a la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)