Girona

Maxi Villa se’n va al Vila-real B

Una altra operació. El Girona i el club groguet firmen un nou acord després de cedir-se mútuament Enric Franquesa i Kevin Soni. La cessió inclou una opció de compra a final de curs

Maxi Villa jugarà al filial del Vila-real, a segona B. El Girona i el Vila-real han arribat a un acord de cessió, que inclou una opció de compra a final de temporada. El lateral dret ja va jugar cedit la campanya passada a la Ponferradina (7 partits entre la lliga de segona A i la copa). Ara, amb Jordi Calavera i Yan Couto –l’arribada del brasiler només s’ha de confirmar de manera oficial–, Villa quedava sense lloc a Montilivi.

L’uruguaià, que va firmar amb el Girona fins al 30 de juny del 2022, va competir el curs 2017/18, com a cedit pel Nacional, i durant la segona meitat del 2018/19, ja en propietat del Girona, amb el Peralada a segona B. El defensa forma part de la tercera operació entre blanc-i-vermells i groguets en aquest mercat estival.

Anteriorment, el lateral esquerre Enric Franquesa va aterrar a Montilivi cedit pel conjunt castellonenc, mentre que el davanter camerunès Kevin Soni va fer les maletes de Girona a Vila-real per jugar també en el seu equip filial com a cedit. S’ha de veure si aquest serà l’últim acord entre els dos clubs, que sembla que han acostat posicions i iniciat una bona relació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)