Copa Catalunya

La final de la copa Catalunya serà el 9 d’octubre a Terrassa

Copa Catalunya. La federació ha fet oficial que el Llagostera i l’Hospitalet es disputaran el títol a l’Olímpic de Terrassa el divendres (a les 20h) de la setmana abans de l’inici de la lliga

Feia dies que la federació, el Llagostera i l’Hospitalet treballaven per trobar una data per disputar la final de la copa Catalunya absoluta que no es va poder jugar la temporada passada a causa de la Covid-19, i finalment ha arribat l’acord definitiu. I és que la FCF ha fet oficial que la final es jugarà el divendres 9 d’octubre a les vuit del vespre a l’Olímpic de Terrassa, que era la data que tal i com va avançar L’Esportiu més agradava a la federació, a l’Ajuntament de Terrassa i a TV3.

D’aquesta manera el títol es decidirà una setmana abans de l’inici de la lliga de 2a divisió B, on també s’hi trobaran els dos finalistes després de l’ascens del conjunt riberenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)