Girona

Oficial: Monchu nou jugador del Girona

Nova incorporació. El migcampista mallorquí arriba al conjunt gironí cedit pel Barça fins al final de temporada

El Girona acaba de fer oficial l’arribada de Monchu a la seva disciplina en qualitat de cedit pel Barça fins al final de l’actual campanya. El conjunt blanc-i-vermell haurà de comprar al jugador en cas d’obtenir l’ascens a primera, tot i que el Barça se’n guardarà una opció de recompra.

Monchu aportarà qualitat i tècnica a la medul·lar de l’equip dirigit per Francisco, que comptarà amb un futbolista que ha despuntat els dos darrers cursos al Barça B, amb qui va quedar-se a les portes de l’ascens a segona A en el play-off exprés del juliol passat. Tot i ser mig, Monchu va fer deu dianes la temporada passada com a blaugrana, oferint un nivell molt alt i obtenint el premi, el passat 8 d’agost, del debut amb el primer equip en el matx d’anada dels vuitens de final de la Champions League entre el Barça i el Nàpols al Camp Nou (3-1).

Amb la incorporació de Monchu es desencalla una de les operacions en que està treballant la direcció esportiva comandada per Quique Cárcel. La que continua bloquejada per motius burocràtics és la del lateral dret brasiler Yan Couto, que arribarà cedit pel City però que, tot i estar ja a Girona des de fa dies, encara no ha pogut ser presentat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)