Girona

Amb ganes de tenir minuts tot i la inexperiència

Ambiciós. Muric, que va convèncer en el partit contra el Saragossa, confia assumir el rol de porter titular a partir de dissabte malgrat la seva joventut

Dos anys després, el Girona va tornar a presentar un jugador que arriba cedit del Manchester City. Va ser el cas d’Arijanet Muric, el primer dels dos joves que de moment han arribat del germà gran del City Football Group –l’altre és el davanter Pablo Moreno, que també serà presentat aquesta setmana–. El porter kosovar, de 21 anys, a qui l’afició ja va poder veure dissabte passat en el partit contra el Saragossa a La Romareda, arriba després d’un any sense gaires minuts al Nottingham Forest, però confia que dissabte Francisco li doni una oportunitat. “Tinc moltes ganes de jugar i tenir minuts aquest curs, per això donaré el màxim. Sé que si m’entreno bé i mantinc l’actitud correcta les oportunitats m’arribaran”, va dir Muric. Tot i això, Quique Cárcel va demanar paciència: “Fa dos anys que teníem ganes que vingués, fins i tot a primera, però per diversos motius era complicat i ara hem tingut la sort que vingui. És jove i hem de tenir paciència, perquè té poca experiència en el futbol professional, però crec que és un porter que ens pot aportar coses molt importants.”

Muric, que va destacar que “la rebuda dels companys, del cos tècnic i de tota la gent del club ha estat molt bona i això dona un extra de confiança”, va reconèixer quins són els motius que l’han fet acceptar l’oferta del Girona. “Quan era al Manchester City ja seguia el Girona per la relació que hi havia i després de parlar aquest estiu amb el cos tècnic vam pensar que venir aquí era una bona opció. A més, el futbol espanyol és un dels que m’agrada més, així que aquests dos factors són els que principalment m’han portat fins aquí”, va dir el gegant kosovar, d’1,98 metres, que no es va voler definir com a porter: “No crec que el fet de la meva alçada sigui un factor clau per a la meva manera de jugar. No m’agrada descriure’m i crec que això ha de ser la gent que un cop em vegi jugar durant el curs vegi quins són els meus punts forts i febles.”

Sobre els seus companys, José Suárez i Juan Carlos que tampoc tenen assegurada la continuïtat al club, Muric va reconèixer que tindrà competència “perquè són molt bons companys i grans porters”, i que a l’hora de la veritat “serà l’entrenador qui decidirà qui ha de jugar de titular”.

LES VALORACIONS

Tinc moltes ganes de jugar i tenir minuts aquest curs. Si m’entreno bé i amb bona actitud, les oportunitats m’arribaran
Des de Manchester seguia el Girona i amb el cos tècnic vam pensar que era una bona opció
Arijanet Muric
porter del girona
Fa temps que el seguim. Té poca experiència però ens pot aportar coses importants
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)