Girona

Monchu: “Costa marxar del Barça, però era el moment”

Flamant fitxatge. El Girona presenta la seva darrera incorporació cedit pel Barça fins al final de la present campanya. El migcampista compta els dies per poder debutar amb el seu nou equip

El Girona ha presentat davant dels mitjans de comunicació a la seva darrera incorporació, Ramon Rodríguez Jiménez Monchu. El migcampista arriba en qualitat de cedit pel Barça fins al final de la present campanya i el club blanc-i-vermell es guarda una opció de compra en cas d’ascens, tal com ha confirmat Quique Cárcel.

Monchu ha admès tenir ofertes d’equips de categoria superior: “Vaig rebre l’interès d’equips de primera però després de parlar amb Quique Cárcel i Francisco vaig tenir clar que volia venir aquí”, ha comentat el mig, que ha afegit: “Tenim un plantilla amb futbolistes veterans i contrastats i els joves venim amb gana i predisposats a ajudar a l’equip”.

El futbolista de Palma s’ha definit com a jugador: “El Girona ha estat jugant 4-2-3-1 i em sento còmode en les tres posicions del mig. Al Barça B he jugat de pivot o interior així que m’adapto sense problema. Em defineixo amb un jugador complet que arriba d’àrea a àrea, que pot defensar i atacar” ha dit l’última incorporació de l’equip blanc-i-vermell.

Als 21 anys, Monchu fa un parèntesi a una etapa de vuit anys al Barça -des de l’edat d’infantil- per jugar a segona A i créixer com a futbolista: “ Vull agrair al Barça tots aquests anys. Ara estic aquí amb ganes de complir els nous objectius. Evidentment que sempre costa marxar d’un club tan gran però era un bon moment i Girona una bona opció per marxar”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)