Girona

L’arrencada de les incerteses

Demà ja val. Francisco dirigeix avui l’última sessió abans de la visita a El Molinón, enmig d’un grapat d’interrogants al voltant de l’equip

Francisco Rodríguez dirigeix aquest matí l’últim entrenament de la setmana, després del qual farà la roda de premsa prèvia a la visita de demà a El Molinón (18.15 h). L’entrada en competició arriba en la tercera jornada, però el marge s’ha fet molt curt per a un equip en ple procés de reconstrucció i que té un grapat d’interrogants per resoldre. Els gironins arrenquen tenint assumit que la plantilla ha d’anar canviant fins al tancament del mercat d’hivern, el 5 d’octubre.

Gallar obre la porta

Després de perdre Borja García, traspassat a l’Osca, i Johan Mojica, cedit a l’Atalanta, el Girona manté oberta la porta de sortida. El següent serà probablement Àlex Gallar, que ha ofert un rendiment molt pobre, i això que va ser fitxat amb unes condicions –pagant traspàs d’1.450.000 euros a l’Osca– dignes de marcar diferències. Amb un sou alt, i amortització pendent del fitxatge, el Girona ha assumit que li convé més perdre’l. Ha rebut diverses propostes, l’última del Cartagena, que confia endur-se’l. Farà falta quadrar les condicions de l’operació per un jugador que haurà estat un fracàs, esportiu i econòmic, per al Girona. La de Gallar no ha de ser l’última sortida de l’equip de Francisco, que ha de treballar en plena indefinició. El club, pendent de la documentació, no ha pogut anunciar encara la incorporació del lateral brasiler Yan Couto, cedit pel Manchester City.

EN VAN SORTINT

Gallar, amb un sou alt i un paper trist, marxarà; el Cartagena confia endur-se’l
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)