Girona

En falten uns quants

Feinada. El Girona, que confia lligar l’arribada de Collado, ha d’accelerar en els vuit dies de mercat que queden

L’entrada en competició del Girona, en la tercera jornada, va servir per veure en acció debutants com Muric, Franquesa –expulsat–, Monchu i Pablo Moreno. L’estrena, però, també va servir per corroborar que l’equip encara està molt verd i necessita acabar-se de definir en vuit dies intensos als despatxos. Hi ha molts fronts oberts i diverses posicions per cobrir, marxin o no més jugadors.

El Girona confia enllestir de manera imminent la incorporació d’Àlex Collado, que hauria de fer el mateix camí que Monchu, del Barça B al Girona. Tot i que hi ha hagut altres equips interessats, i de superior categoria, al Barça el convenç la idea que el sabadellenc tingui continuïtat a Montilivi, i el futbolista també s’hi ha posat bé. Amb Collado, però, no quedaran resoltes totes les mancances ofensives, ni de bon tros. Francisco vol algun altre recurs al davant. Ahir, amb Stuani a casa per sanció, Pablo Moreno –va debutar en punta tot i que no és un davanter de referència– va ser substituït en el descans. I Joaquín Zeballos, que sí que és davanter, només va entrar en els últims dotze minuts, després que el tècnic hagués innovat situant Valery Fernández de davanter. L’entrenador andalús també fa dies que reclama l’arribada d’algun extrem que ofereixi profunditat i velocitat.

L’àrea esportiva encapçalada per Quique Cárcel té molta feina per resoldre en una setmana. El nombre d’entrades s’engreixarà si hi ha més sortides. Hi ha incertesa encara sobre futbolistes de molt pes, com Stuani i Granell, i també d’altres amb un perfil molt més secundari, i que el Girona s’hi posaria bé perquè sortissin, com Pape Diamanka. I és necessari cobrir també el buit que ha deixat Johan Mojica al lateral esquerre. Un dels aspirants és David Juncà, tot i que té una fitxa alta amb el Celta que al Girona, en el context en què s’ha de moure ara, li costa assumir.

ÀLEX COLLADO

Tot i que hi ha hagut interès d’altres clubs, el Girona està molt ben situat

AL DAVANT

Sense Stuani, Zeballos només surt al final i Francisco vol més recursos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)