Girona

Un protocol més restrictiu

Canvis. Els jugadors gairebé no poden trepitjar els vestidors dels estadis i s’han d’anar a dutxar a l’hotel

“Ens haurem d’adaptar al nou protocol”, explicava Francisco Rodríguez abans de viatjar cap a Gijón, on el Girona s’afegia a la competició després d’ajornar les dues primeres jornades. Els gironins ja havien hagut d’afrontar entrenaments i partits adaptats al protocol postconfinament durant la temporada passada, allargada en el seu cas fins a la final del play-off, però ara les restriccions s’han accentuat. Ho va viure l’equip en el seu primer desplaçament, que va acabar amb derrota al camp de l’Sporting (2-0).

Vestidors ‘prohibits’

Menys d’una hora abans que comencés el partit, arribaven a un dels accessos d’El Molinón els dos autobusos –llogats a Gijón; no hi havia el logotip del club– amb els jugadors del Girona repartits. Van baixar dels busos equipats, a punt per jugar, però amb calçat esportiu en comptes de les botes de futbol. Tenen el temps limitat per calçar-se les botes als vestidors –primer els titulars– abans de fer l’escalfament. I just abans del partit, només poden estar-se cinc minuts als vestidors, per rebre les instruccions. Això els titulars, perquè els suplents s’han de quedar fora.

Al descans, el mateix protocol, amb els que juguen a dins durant deu minuts. I quan s’acaba el partit, tot són presses. Els jugadors se n’han d’anar directament cap al bus, amb la mateixa roba amb què han jugat. Se’n van cap a l’hotel de concentració, on es dutxen, es canvien, recullen la roba bruta i es tornen a agrupar per anar a buscar el vol xàrter. El Girona va anar i tornar d’Astúries dissabte.

ELS SUPLENTS, FORA

Arriben de l’hotel equipats i només els titulars entren als vestidors, durant cinc minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)