Girona

Oficial: Luna fitxa pel Girona

Sisena incorporació. El lateral esquerre de 29 anys arriba al club blanc-i-vermell lliure després de rescindir amb el Llevant i signa per una temporada amb opció a una altra

Antonio Luna ja és jugador del Girona. El futbolista balear es converteix en el sisè fitxatge del Girona i tanca el lateral esquerre, que queda complert amb ell i Enric Franquesa. De fet, Luna podria debutar ja diumenge contra el Fuenlabrada ja que Franquesa serà baixa per sanció després de ser expulsat en l’estrena (2-0) al feu de l’Sporting. El jugador de 29 anys, que arriba lliure després de rescindir fa dos dies el contracte que l’unia amb Llevant, signa per aquesta temporada amb opció a una altra.

Carregat d’experiència, era una opció preferent del Girona per al lateral esquerre per competir amb un futbolista de projecció però molta menys experiència com és Enric Franquesa. Luna va jugar la temporada passada al Rayo Vallecano (21 partits, competint amb l’exjugador del Girona Saúl García), cedit pel Llevant, en el qual no tenia lloc, amb Clerc i Toño al davant. El mallorquí, de 29 anys, té una llarga trajectòria en el futbol professional, en equips com el Sevilla, l’Almeria, el Mallorca, l’Aston Villa i l’Eibar, abans de fitxar pel Llevant, el 2017. El Girona fa temps que li va al darrere, però necessitava que el Llevant l’alliberés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)