Sabadell

Hidalgo: “Hem preparat el partit a consciència i estic segur que tindrem les nostres possibilitats”

Sabadell.

Antonio Hidalgo ha respòs les preguntes dels mitjans en la prèvia del partit contra l’Espanyol de diumenge (16 h).

Diferència de pressupostos

Són situacions que es produeixen a la categoria en aquests últims anys que els equips que baixen tenen l’ajuda del descens el primer any. Som dos equips de futbol que s’enfronten amb característiques i situacions diferents. Hem preparat a consciència el partit i tindrem les nostres possibilitats, estic segur.

L’Espanyol no ha mostrat dificultats

Ells són molt conscients de la categoria on estan. Tenen detalls on demostren que estan molt conscienciats. Demà estaran a Sabadell dormint per la nit, això demostra lo seriós que es prenen el partit. Han començat bé. Les seves possibilitats passen per tenir la porteria a zero.

Tornar a jugar a casa

Tenim aquestes ganes d’estar aquí a la nostra casa, ens agradaria que estiguessin els nostres aficionats donant-nos el suport que necessitem però no pot ser.

Com es para l’Espanyol?

És l’equip amb més recursos i més potencial de la categoria, això tothom està d’acord. I sobre com fer-li mal, ho tinc al cap i ho intentarem. Veurem si sortirà.

Fortalesa física

Arribarem millor. Segurament recuperarem jugadors com ara l’Adri Cuevas i l’Aleix Coch. L’Àngel torna. Això obre un ventall per prendre decisions dins de l’onze que sortirà. Totes aquestes tornades són importants contra equips com ara l’Espanyol.

Recuperació d’Aleix Coch

Jo crec que estarà perquè té moltes ganes d’estar. Ha fet un treball boníssim. En aquestes situacions la voluntat del jugador és molt important.

Mercat

Jo no parlaré de jugadors que no estan aquí. Sí que és cert tots els equips estem buscant opcions a diferents posicions i aviam si es pot fer d’aquí a dilluns. Sent el Sabadell no és fàcil tancar aquests fitxatges d’última hora. Confio en el treball de Manzanera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)