Girona

POL VALENTÍN

FUTBOLISTA DEL FUENLABRADA

“Intentarem ser un equip incòmode per al Girona”

"El Girona segueix sent un dels candidats a pujar"

"Jugar a Montilivi sempre és especial però el fet que no puguin venir la família i els amics a l’estadi fa que perdi una mica"

Pol Valentin (Avinyonet de Puigventós, 1997) tornarà a Girona per, defensant la samarreta del Fuenlabrada, enfrontar-se al conjunt blanc-i-vermell a Montilivi. La pandèmia però no li deixarà disfrutar del partit com voldria un futbolista que es va formar a la categories inferiors del Figueres i va jugar al Nàstic i el València Mestalla abans d’aterrar aquest estiu al conjunt madrileny, que ha fet 7 dels 9 punts en joc.

Com està? La situació amb el Covid-19 allà és delicada...
S’ha d’anar amb molt de compte amb el què fas i el què deixes de fer. Anar de casa a l’entrenament i de l’entrenament a casa. Portar-se bé, vigilar i centrar-se en el futbol.
És la nova realitat del futbol. Vostè ve de segona B no havia conviscut amb el protocol i les mesures del futbol professional, que ara s’han actualitzat.
Es fa una mica estrany. Hi ha molts futbolistes que tenen les seves manies abans de començar i això ha canviat perquè no podem anar als vestidors, que és el santuari dels jugadors, on cadascú té les seves coses. I es fa estrany per la gent. Al final quan vas a competir sempre hi ha gent i ara doncs no pot ser.
I com ha estat la seva adaptació?
Estic molt content. He tingut una adaptació molt ràpida a l’equip. Hi ha molt bona gent al club i a l’equip.
Quin ambient es va trobar a l’equip? Van tenir un final de curs tortuós amb els positius per Covid-19 i després perdent el play-off a l’últim minut al feu del Dépor.
A l’equip el vaig veure molt bé. Amb moltes ganes de tornar a començar i jugar una nova temporada. Són com una família i des del primer dia tothom em va tractar com si hi portés deu anys. En tot moment m’han ajudat amb qualsevol cosa, a què em sentís de gust a la ciutat... son aquells petits detalls que li ajuden a un a adaptar-se millor.
A nivell esportiu ha jugat en les tres jornades. Content?
Sí. Intento aprofitar les oportunitats, ja siguin d’inici o des de la banqueta. Al final soc un jugador nou que ha arribat en una temporada atípica amb poc temps de pretemporada i adaptació i és normal. Soc nou, haig d’intentar demostrar i cada cop que surti intentaré aprofitar-ho al màxim.
Quin objectiu té el Fuenlabrada en la temporada?
Hem d’anar partit a partit. La segona divisió A la coneixem tots, és una categoria molt complicada. Hem d’intentar assolir la permanència i un cop aconseguida, potser es podrà somiar amb altres coses.
Vostè és gironí, tot i no haver-hi públic, li serà especial jugar a Montilivi?
Sí que és especial però clar, perd força perquè no podrà venir la família, ni els amics, tampoc els podré veure pel tema del protocol de la lliga... Es fa una mica estrany i perd aquest to especial que té un partit que un futbolista, com és el meu cas, que juga fora de casa i torna a jugar un partit. Però amb la situació que hi ha ens hem d’adaptar.
El mercat és obert. Jugadors marxen, d’altres arriben... com es viu aquesta situació?
Al final un s’ha d’intentar aïllar d’això. Jo em centro en els entrenaments, en el cap de setmana i en deixar-ho tot. Si marxa algú li desitjo el millor i si arriba algú nou doncs ajudar-lo al màxim perquè s’adapti el més aviat possible al club i a les idees de l’entrenador.
El Girona està en aquesta situació també, pendent d’altes i baixes. Com el veu?
Per mi el Girona segueix sent un dels candidats a pujar. Al final no està a primera perquè va perdre la última eliminatòria del play-off d’ascens. És un equip potent tant a nivell social i econòmic i és un rival molt difícil. Intentarem posar-li les coses complicades i emportar-nos els tres punts.
Com afronten el partit?
Anirem allà a competir el partit, com hem fet fins ara en les tres jornades que portem disputades. Ser un equip incòmode i aprofitar les ocasions que tinguem. És una categoria que es basa molt en competir, guanyar duels, pilotes dividides i això ho estem fent molt bé. Hem de concedir molt poc al darrera i el què tinguem al davant ficar-les.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)