Sabadell

Melamed desencalla el duel a la Nova Creu Alta (0-1)

2a divisió A.

sabadell 0 espanyol 1

SABADELL:Mackay; Rubio, Jaime Sánchez (Coch, 50’), Juan Ibiza, Grego Sierra, Ozkoidi; Ángel (Adri Cuevas, 57’), Undabarrena; Querol (Héber, 76’), Juan Hernández (Víctor, 58’); i Guruzeta (Aarón Rey, 76’).ESPANYOLDiego López, Miguelón (Melamed, 71’), Calero, Cabrera, Pedrosa (Dídac, 86’); Mérida (Bare, 86’), David López, Vargas (De Tomás, 61’), Darder, Puado; i Wu Lei (Óscar Gil, 71’).GOLS:0-1 (83’) Melamed.ÀRBITRE:Ortiz Arias.T.G.:al local Querol; als visitants Darder i David López. Al tècnic visitant Vicente Moreno.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

L’aparició del jove atacant, Nico Melamed, ha sevit perquè l’Espanyol s’emporti els punts del duel entre catalans a la segona divisió contra el Sabadell. El partit ha tingut moltes ocasions de gol –la majoria del conjunt blanc-i-blau– i diverses alternatives en el joc sobretot perquè els arlequinats han despertat en el segon temps. L’equip de Vicente Moreno, però, ha acabat vencent, sumant la tercera victòria en quatre partits mentre que els arlequinats han encaixat la tercera derrota i encara no ha sumat un punt en la lliga.

Sense Raúl de Tomás en l’onze titular i amb la baixa per lesió d’última hora d’Embarba, l’Espanyol ha acusat la falta d’encert en els últims metres. Els primers minuts del partit han estat un vendaval de l’equip de Vicente Moreno que ha tingut una rematada al pal de Wu Lei només començar i un seguit d’oportunitats derivades de la qualitat tècnica de la línia atacant amb Vargas, Darder i Puado, com a grans protagonistes. El Sabadell només ha disposat d’un xut en tota la primera meitat, de manera que el seu joc ofensiu no ha estat del tot reeixit.

En el segon temps, l’Espanyol ha tornat a aparèixer amb força a l’àrea de Mackay i ha tornat a gaudir d’ocasions claríssimes com ara un xut de Wu Lei, o un apropament de Pedrosa que Grego ha estat a punt de ficar-se-la a la pròpia porteria.

Reacció local

Just en aquest moment, el Sabadell ha gaudit dels seus millors minuts i, de fet, hagués pogut endur-se el partit si Guruzeta, a l’àrea petita, hagués encertat amb la porteria o si Diego López no hagués refusat al segon pal un cop de cap en un córner.

Tot i que els arlequinats estaven ben plantats en el terreny de joc, una desmarcada interior de Melamed, que ningú ha seguit, ha acabat decantant el partit i servint la victòria a l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)