Girona

Un extrem més per a la reconstrucció

Si bé el Girona va lligar en curt el pivot Sebastián Cristóforo per ocupar la plaça d’Àlex Granell a la medul·lar, tot i que exhaurint els últims minuts abans del tancament del mercat, la direcció esportiva del club blanc-i-vermell encara treballa per acabar de tancar la reconstrucció de la plantilla amb la incorporació d’un nou extrem que afegeixi més recursos i opcions a Francisco, una demanda expressa de l’entrenador des de fa dies.

L’arribada de Cristóforo permetrà mantenir un cert equilibri al mig del camp del Girona, tot i que s’han perdut efectius importants respecte al curs passat, com ara el mateix Àlex Granell, Diamanka, Cristian Rivera o Jozabed, i només han arribat Monchu i l’uruguaià, exjugador del Sevilla i la Fiorentina, club del qual procedeix després de rescindir el seu contracte –els italians el van cedir els dos últims cursos al Getafe i l’Eibar, de primera divisió–. I és que, la pèrdua d’opcions obligarà Francisco a comptar amb regularitat amb Ibrahima Kebé, una de les sensacions de la pretemporada exprés.

L’extrem, indispensable

El Girona tancarà de manera imminent l’arribada d’un nou jugador de banda que competeixi amb la línia d’atac que compta actualment amb Aday Benítez, Yoel Bárcenas i Valery (també Pau Víctor) com a extrems purs, afegint-hi Nahuel Bustos i Pablo Moreno com a opcions secundàries. La marxa de Brandon, tot i que el tram final del curs passat ja no es va poder comptar amb ell per lesió, Gallar i Jairo han posat en alerta Francisco, que en diverses rodes de premsa ha demanat comptar amb més opcions per triar a les bandes d’atac. Franquesa i Yan Couto podrien també desenvolupar el paper d’extrem, però serien segones opcions per al tècnic andalús, que de les dues o tres peticions per a la banda que demanava finalment en rebrà dues de pures com són les de Yoel Bárcenas i el nou fitxatge que s’anunciarà probablement avui, en el que podria ser l’últim moviment de mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)