Sabadell

Aleix Coch: “La bona feina acabarà donant els fruïts”

Roda de premsa. Un dels capitans del Sabadell fa una crida a la calma després de quatre jornades sense puntuar. Dissabte (16 h) partit vital al camp de l’Albacete

“Crec que la plantilla anímicament està bé. Sabem que treballem bé, encara que els resultats no han acompanyat. Som conscients que la feina que fem tindrà els seus fruits. Si alguna cosa caracteritza aquesta plantilla és que sabem patir. Venim d’un play-off on vam patir moltíssim i vam aconseguir els resultats. S’ha de tenir paciència perquè aquesta és una categoria molt complicada i en som conscients”. Són paraules d’Aleix Coch, un dels capitans del Sabadell i veu autoritzada al vestidor. Crida a la tranquil·litat.

El Sabadell tanca la classificació de Segona A, amb quatre derrotes en quatre partits, però des del vestidor fan pinya per sortir del pou i puntuar quan abans millor. Primer objectiu: dissabte al camp de l’Albacete (16 h), un rival que només ha sumat 1 punt i també travessa una situació delicada, amb canvi d’entrenador inclòs: “El canvi de míster? El primer missatge que ens pot arribar és que estan nerviosos. L’important és estar tranquils, aquí és el que sentim, tranquil·litat per treballar. Una destitució tan ràpida potser l’equip ho nota. Però és veritat també que a vegades amb el canvi d’entrenador dóna un plus més. Sabem que serà un partit molt complicat”. “No hem de tenir cap pressió, som conscients de l’exigència de la categoria. Estem fent les coses molt bé i treballant al màxim per corregir els errors que marquen la diferència. Ara ve una càrrega de minuts molt grossa entre setmana i hem d’estar tots al màxim per treure la major quantitat de punts”, ha explicat en roda de premsa.

Un dels aspectes clarament a millorar dels que parla Aleix Coch és la fiabilitat en els últims minuts de partit. Les derrotes contra el Rayo, el Mallorca, l’Espanyol i el Mirandés han arribat en els quatre casos amb gols encaixats l’últim quart d’hora de joc: “Cal mantenir el ritme els 90 minuts. Tots els gols ens els marquen en el tram final de partit i certament és una cosa a millorar. Treballem en això, esperem que no ens passi més. Som una família dins del vestuari i intentem que les noves incorporacions s’adaptin el més ràpid possible”, admet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)