Girona

Debat obert a la porteria

Interrogant. Francisco haurà de triar entre Muric, que torna després de jugar amb Kosovo i de l’error contra el Fuenlabrada, i Juan Carlos, que va deixar la porteria a zero a Butarque

Un dels grans interrogants de l’onze que rebrà l’Oviedo estarà a la porteria, perquè Francisco haurà de prendre una decisió complicada després del que ha succeït en els darrers quinze dies. El kosovar Muric tornarà a la llista després dels compromisos internacionals, però no serà tan fàcil que recuperi la titularitat després que Juan Carlos va aprofitar la seva baixa per deixar la porteria a zero en el duel contra el Leganés (0-1). A més, en la ment de tothom encara hi ha l’errada de Muric contra el Fuenlabrada que va costar el partit. “Benvingut problema si em costa triar entre dos o tres futbolistes, però sempre poso els que estan millor per competir pel partit. Muric ha jugat a un gran nivell els tres partits amb la seva selecció i ha aturat un penal i tot. Desgraciadament veníem de perdre dos partits, un per un error que podria cometre qualsevol, me’n faig càrrec. El més important és que Muric, Juan Carlos i Suárez treguin el màxim rendiment”, comenta Francisco, que haurà de madurar la decisió fins a l’últim moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)