2a divisió FEF

El Llagostera arrenca amb un bon punt contra l’Andorra (0-0)

Els d’Oriol Alsina han jugat els últims minuts amb inferioritat numèrica per l’expulsió de Manchón (67’)

El Llagostera ha sumat el primer punt de la temporada en un partit de màxima intensitat contra l’Andorra on només han faltat els gols. Els d’Oriol Alsina han estat lleugerament superiors durant molts minuts del partit, si més no estant més còmodes amb el guió del partit, però han hagut d’acabar lluitant de valent per assegurar el punt en els minuts finals quan s’han quedat amb deu homes.

La primera part ha estat marcada per la igualtat, i és que si bé el Llagostera ha tingut més presència a l’àrea rival ha estat l’Andorra qui ha disposat de les millors ocasions. La més clara de totes ha estat amb un xut des de la frontal de Borja, que entre Marcos i el tarvesser han evitat que entrés per l’escaire. A poc a poc el Llagostera s’ha vist amb confiança de fer mal al conjunt tricolor i abans del descans ha estat a prop del gol en més d’una ocasió, especialment en jugades a pilota aturada i en una acció de Guiu que ha aturat amb certs problemes Bañuz.

La segona part ha arrencat com el tram final de la primera, amb un Llagostera que semblava molt més còmode sobre el terreny de joc que un Andorra que no es veia capaç de triangular entre línies per avançar metres i acostar-se a la porteria de Marcos. Semblava un guió ideal per al Llagostera, però en el minut 67 ha canviat tot amb l’expulsió amb vermella directa a Manchón per una entrada sobre Rai Marchan. Amb inferioritat numèrica el Llagostera ha tingut una ocasió a pilota aturada per avançar-se, però ha acabat patint de valent per mantenir l’empat a zero, tot i que l’Andorra tampoc ha disposat de cap ocasió clara per endur-se la victòria més enllà d’un xut desviat de Bover en el 88’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)