Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“La capacitat de patiment és obligatòria en l’equip”

Francisco Rodríguez continua construint el seu equip. Després de l’enfrontament a Montilivi, en la roda de premsa telemàtica, l’entrenador del Girona es va mostrar orgullós per la versió que van oferir els seus homes, que es van tornar a mostrar competitius i van guanyar. “Hem acabat patint, però és que això serà sempre així. La capacitat de patiment és obligatòria en el nostre equip. Així s’aconseguiran victòries en aquesta categoria”, va indicar el tècnic, que, per segon dia consecutiu, va veure el seu conjunt còmode en un context de partit tancat, de disputa, de brega i de poca continuïtat. “Hem vist un partit molt de segona A, amb dos equips que sabien què havien de fer en tot moment. Ens hem endut tres punts importantíssims”, va dir.

Assentat en un 4-3-3, sistema que ja va utilitzar al feu del Leganés la jornada anterior, el grup continua progressant, sense deixar de banda el 4-4-2, amb el qual va arribar el gol de Monchu. “Afortunadament tenim jugadors de diversos perfils, fet que ens permet canviar el sistema durant el partit. El més important és que tothom sàpiga què ha de fer independentment del sistema”, va afirmar. “Hem passat del 4-3-3 al 4-4-2 amb l’entrada de Nahuel i ens hem avançat. Després hem decidit tornar al 4-3-3 per tenir una mica més de presència defensiva amb Ibra. A poc a poc, quan ens anem coneixent una mica més –no oblidem que els jugadors nous fa deu dies que són amb nosaltres–, anirem creixent”, va completar.

El triomf, doncs, el segon seguit, reforça el seu treball, i encara més sense Stuani, el golejador. “El trobem a faltar; està fent un esforç enorme per tornar. Per a aquest curs, hem portat gent d’àrea de camp rival, jugadors que trepitgen àrea, que fan gols, per no tenir-ne tanta dependència. Ara, és un futbolista importantíssim i volem que torni, ja que es nota quan no hi és”, va explicar. Finalment, Francisco es va referir a l’afició: “M’agrada que la gent s’il·lusioni. Sabem que el curs serà difícil, perquè hi ha equips amb superplantilles, però lluitarem. L’afició necessitava victòries i veure un equip compromès i que vol créixer.”

Ziganda: “Hem entrat bé”

El tècnic de l’Oviedo va defensar que el seu equip va ser millor que el Girona en el primer temps. “Hem entrat molt bé al partit. S’ha vist l’equip que volíem i hem estat més còmodes que ells”, va assegurar Ziganda, que va reconèixer que després del gol els va faltar encert per empatar. “Hem volgut, ho hem intentat, però marxem amb la derrota”, va cloure.

LA MENTALITAT

“Hem acabat patint, però és que això serà sempre així. Així guanyarem”

ELS SISTEMES

“El més important és que cada jugador sàpiga el que ha de fer”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)