Sabadell

Milloren les sensacions

Sabadell. Els arlequinats sumen el primer punt de la temporada amb un partit molt sòlid a La Romareda on millora la disposició defensiva però de nou falta l’encert per obtenir la victòria

SARAGOSSA 0 SABADELL 0

SARAGOSSA:Álvarez; Tejero, Guitian, Atienza, Chavarría; Bermejo, Jannick (Javi Ros, 78’), Eguaras (Igbekeme, 61’), Larra (Papunashvili, 69’); Vuckic (Zanimachia, 61’) i Narváez (Gabriel Fernández, 79’).SABADELL:Mackay; Víctor, Coch, Ibiza, Capó, Ozkoidi; Grego Sierra, Undabarrena; Juan Hernández (Héber Pena, 85’), Stoichkov (Querol, 89); i Guruzeta (Edgar, 72’).ÀRBITRE:Iglesias Villanueva.T.G.:Als locals Chavarría, Jannick, Gabriel Fernández; al visitant Héber Pena.PÚBLIC:Sense públic a La Romareda, a porta tancada.

Que el Sabadell hagi fet el millor partit de la temporada contra un rival amb una moral feble i que, tot i així, no hagi aconseguit la victòria, manté certs nivells de preocupació. Però els arlequinats no arribaven al partit per tirar coets, de manera que poden donar per bo el punt, el primer de la temporada. L’equip d’Antonio Hidalgo va ser millor que el seu rival, va anar de menys a més, però va provar de menjar-se el plat amb cullera quan el que requeria era atacar amb el ganivet.

L’inici va ser lent per a l’equip arlequinat, que en el minut 6 va començar a veure fantasmes amb un xut de Larra que va anar a parar al travesser. Els arlequinats van plantejar un partit amb menys riscos, plantant dues línies juntes i intentant sortir al contraatac. La col·locació dels migcampistes no va deixar que el rival s’apropés gaire més –de fet, només ho va tornar a fer amb un xut de Narváez que va sortir llepant el pal–. I, a més, a l’altra banda, els vallesans amenaçaven, i de valent: un lliure directe de Stoichkov (23’) atrapat per Cristian, una conducció del davanter andalús que va acabar en no res i una doble oportunitat claríssima, de Guruzeta i Undabarrena, que va obligar el porter a lluir-se.

Després del descans, els arlequinats van mantenir la dinàmica, però Juan Hernández va desaprofitar un contraatac xutant al cos del porter. En el minut 67, l’atacant va executar un servei de falta que va picar al pal. El desgast i els canvis no li van fer cap bé al Sabadell, que va parar de sovintejar la zona de perill en els darrers minuts, però tampoc no va deixar que el rival s’apropés a Mackay.

Quan tens ocasions i no marques en els primers minuts, ho arrossegues tot el partit
Rubén Baraja
entrenador del saragossa
L’equip ha estat molt més sòlid que en altres ocasions. Ens ha faltat un pèl més d’encert
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)