Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“El sistema és indiferent; tenim una identitat”

Els nou punts dels últims dotze que s’han disputat fan que l’alegria s’hagi instal·lat darrerament al Girona. Tot i les adversitats que suposa tenir un equip nou, per construir, amb la competició començada i, a més, amb l’acumulació de partits existent, Francisco està aconseguint que el grup que dirigeix competeixi i guanyi. Oblidada està ja la desfeta al feu del Lugo per al tècnic, més distès i content que mai des que entrena el conjunt blanc-i-vermell. Ahir va comparèixer en una roda de premsa telemàtica en la qual, fins i tot, es va animar a fer broma amb algun periodista. No obstant això, té clar el camí, no se’n desvia, i el seu missatge no canvia: “Només assolirem victòries des de la humilitat i patint fins a l’últim minut”, va repetir.

I és que així és de moment com l’equip ha aconseguit sumar, imposant-se 1-0 i serrant les dents fins al final. “Contra el Cartagena tornem a tenir un partit molt complicat i haurem de tornar a oferir la nostra millor versió”, va indicar el preparador, que també va explicar que és conscient que l’equip ha de millorar les prestacions en atac. “Volem generar molt més joc ofensiu, però primer havíem de construir els fonaments. Ara ens hem de posar bé físicament i que els jugadors es coneguin. Quan Nahuel, Stuani i Mamadou es posin bé, farem gols sempre. És un aspecte que no es pot descuidar”, va manifestar Francisco, que hi va afegir que “amb partits cada tres dies és molt difícil fer entrenaments per treballar aquestes situacions”.

Pel que fa al rival d’avui, l’entrenador va destacar que “en transicions fa mal” i que la fórmula és intentar dur el partit on més els interessa, “que és a camp rival per generar ocasions de gol”. No va avançar res, però, del dibuix. L’equip tant pot sortir amb el 4-3-3, el 4-2-3-1 o el 3-5-2 utilitzat l’últim dia a Castelló. “La línia de tres és una opció més. Contra el Cartagena ens tocarà ser més atrevits a camp rival, arribar amb més gent, però el sistema serà indiferent, perquè la nostra identitat serà la mateixa”, va expressar el tècnic, que es va referir també a Àlex Gallar, cedit que avui no jugarà: “Potser no va tenir els minuts que ell entenia que havia de tenir. És un bon jugador, desequilibrant quan està amb confiança, i ara està fent les coses bé. No tinc cap problema amb l’Àlex, al contrari, li desitjo el millor i l’aprecio.”

EL MISSATGE

“Només guanyarem des de la humilitat i patint fins a l’últim minut”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)