Sabadell

Grego Sierra: “L’equip fa moltes coses bé”

Anàlisi.

Moment de l’equip

“És un moment per tenir tranquil·litat. Ho era abans d’aconseguir el punt i ho continua sent ara. L’equip vol guanyar i fa moltes coses bé. Ho vaig dir abans d’aquest partit, que fèiem moltes coses bé, generant moltes ocasions per aconseguir els gols. Ara, desitjant que arribi la primera victòria i seguir en el camí que estem. El grup es va coneixent i els nous es van adaptant.

Porteria a zero

Deixar la porteria a zero et dona la seguretat de treure un punt. Hi volíem incidir en aquest punt i teníem bona predisposició per part de tot l’equip.

Calendari atapeït

Els partits es preparen de la mateixa manera. Tot molt ràpid, intentant tancar el partit del cap de setmana, i de seguida pensar en les virtuts del Leganés, on li podem fer mal. Tenim clar que hi ha una plantilla àmplia i tots estem al cent per cent en ajudar l’equip a lluitar.

Leganés

És indiferent el nivell. Tots els rivals són forts, hi ha equips que presumiblement estaran a munt que han perdut contra aquells que poden estar a baix. Hem de respectar el rival. També hem tingut rivals de molta entitat i que estaran amunt i els punts no han arribat. Més enllà dels rivals, cal analitzar el que fas, on li pots fer mal i intentar tractar de guanyar el partit.

Absència de públic

Els punts són els mateixos tenint afició o no. Són tres partits a casa en els quals t’has de fer fort però ara no volem pensar més enllà del partit del dijous. Hem posat unes bases en els darrers partits i a partir d’aquí cal créixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)