Sabadell

El Sabadell aprofita l’embranzida i goleja

2a divisió A. El conjunt arlequinat inaugura el partit molt aviat, es tanca al darrere i mata al contraatac tot allargant el seu bon estat de forma

PONFE. 0 SABADELL 3

PONFERRADINA:Caro, Pascanu, Hernando, Iván, Ríos Reina, Erik Moran (Saúl Crespo, 63’), Doncel (Panadero, 58’), Curro (Kaxe, 46’), Valcarce, Larrea (Juergen, 58’) i Yuri (Dani Romera, 58’).SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Juan Ibiza, Grego Sierra (Jaime, 77’), Capó (Olmo, 75’); Héber Pena; Ángel (Romero, 75’), Cuevas; Querol, Stoichkov (Aarón Rey, 62’); i Edgar Hernández (Ozkoidi, 62’).GOLS:0-1 (7’) Ibiza. 0-1 (50’) Stoichkov. 0-3 (54’) Edgar Hernández.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:Al local Crespo; als visitants Capó, Grego Sierra i Jaime.PÚBLIC:Sense públic al Toralín.

El Sabadell ha aconseguit capgirar la mala dinàmica amb la qual va començar la lliga. El conjunt arlequinat va sumar la segona victòria consecutiva –el tercer partit sense perdre– i ha abandonat la cua de la classificació (almenys fins al partit de l’Alcorcón) després de golejar la Ponferradina, un rival directe.

L’equip d’Hidalgo va jugar un partit rodó molt beneficiat per l’encert inicial. Tot i que Stoichkov i Héber Pena van tenir oportunitats per marcar, va ser Juan Ibiza qui va encertar de cara a porteria en un servei de córner en rematar al segon pal. Amb el marcador a favor, els arlequinats van ser pacients i es van agrupar al darrere sense deixar que el rival s’acostés amb claredat, tot i que ho va fer en alguna jugada puntual.

I en el segon temps, seguint la mateixa recepta, va arribar la sentència: perllongació d’Edgar Hernández per a Stoichkov, que va picar la pilota amb mestria davant la sortida de Caro. Quatre minuts després, Edgar va tancar el partit amb 35 minuts per disputar-se.