Sabadell

Recuperant el terreny perdut

Sabadell. La ratxa arlequinada es posa a prova contra un dels poderosos, un escull que els d’Antonio Hidalgo no han pogut esquivar

La mala ratxa inicial i un calendari duríssim van fer que el Sabadell caigués en picat en la classificació. Un cop recuperats del sotrac, els d’Antonio Hidalgo s’enfrontaran a un monstre que fins ara no han pogut superar: han de vèncer un dels millors equips de la categoria. L’Almeria, que visita la Nova Creu Alta en una primera jornada posposada, serà el rival dels arlequinats, que volen recuperar dates en el calendari mentre continuen la seva escalada en la taula classificatòria.

“L’Almeria és el millor equip quant a la possessió de la pilota. Tenen un potencial de primera divisió, crec que han gastat més que alguns equips de la categoria i per això hem de contrarestar el joc amb les nostres armes”, explica l’entrenador del Sabadell, Antonio Hidalgo, que no podrà disposar de Juan Ibiza perquè és un jugador cedit de l’Almeria i el rival no vol que jugui. “Tenim recursos més que suficients per canviar-lo; surti qui surti, ho farà bé”, admet el tècnic, que s’espera que faci rotacions per l’acumulació de partits en els darrers dies.

2 Partits guanyats 3

1 Partits empatats 2

5 Partits perduts 3

5 Gols a favor 8

9 Gols en contra 6

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)