Sabadell

El Sabadell ensopega amb la mateixa pedra

2a divisió A. Els arlequinats tornen a cedir els punts amb un gol en els instants finals tot i passar-se bona part del partit aglutinant la possessió i rondant la porteria rival

SABADELL 1 MÁLAGA 2

SABADELL:Mackay; Víctor Garcia, Pedro Capó, Juan Ibiza, Grego Sierra (Coch, 67’), Ozkoidi; Ángel, Undabarrena (Cuevas, 59’); Stoichkov (Héber Pena, 71’), Nestor (Aaron Rey, 71’); i Edgar (Guruzeta, 59’).MÁLAGA:Dani Barrio; Ismael (Benkhemassa, 85’), Mejías (Cristian, 46’), Juande, Calero; Escassi, Luis Muñoz, Ramon (Matos, 85’); Julio (Jozabed, 69’), Jairo (Rahmani, 57’) i Chavarría.GOLS:0-1 (16’) Calero. 1-1 (19’) Querol. 1-2 (75’) Chavarría.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:als locals Undabarrena, Héber, Guruzeta i Capó; als visitants Ismael, Jozabed i Rahmani.T.V.:al tècnic Antonio Hidalgo, per doble amoenstació.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

Una jornada més i una altra oportunitat perduda per al Sabadell. Els arlequinats han tornat a deixar-se els punts tot i fer mèrits per haver-ne sumat. L’equip d’Hidalgo s’ha refet amb molta enteresa de la diana del Málaga, replicant dos minuts després. I el gol de Querol ha inaugurat moments brillants dels arlequinats tot i que en el segon temps els ha costat arribar a la porteria contrària. En qualsevol cas, el Sabadell tenia el partit sota control, sense que el rival fes mal, fins que ha arribat el gol de la derrota, en una altra demostració de la debilitat de l’equip a les àrees.

Mackay ja ha hagut d’intervenir en la primera jugada del partit, en un xut de Julio després d’un error de Grego Sierra. Els arlequinats han estabilitzat el xoc i han pogut avançar-se en una desmarcada de Querol que ha acabat aturant Barrio amb els peus. Tot seguit ha arribat el gol dels visitants a causa d’una pèrdua en el mig del camp i d’una gran paret de Calero amb Jairo que ha acabat amb la celebració de l’exjugador de l’Espanyol.

El Sabadell, però, no ha tingut temps ni de lamentar-se perquè ha aconseguit marcar el gol de l’empat tres minuts després en una rematada de Querol a centrada de l’incombustible Josu. I a partir d’aquí, els arlequinats han tingut ocasions per capgirar l’electrònic en oportunitats de Querol i d’Stoichkov.

Una oportunitat fallada pel visitant Julio ha portat el partit al descans i a un canvi de dinàmica. Perquè si bé és cert que els arlequinats han aglutinat la possessió de la pilota, el Málaga ha assumit que el seu partit passava per cobrir-se al darrera i no deixar que el rival li generés inquietuds. Els canvis obligats –per descans i lesió– d’Hidalgo no han desencallat el matx i a quinze minuts pel final, Chavarria ha anotat el gol del triomf pel Málaga en una centrada que ha rematat amb el cap.