Girona

FERRAN SARSANEDAS

MIGCAMPISTA DEL BARÇA B

“Domina totes les facetes”

“No em sorprèn el nivell que està oferint. Podria jugar a primera”

“És un futbolista que m’encanta. Amb pilota, desplaçament, recuperació, arriba, fa gols... i és supercompetitiu”

Jugar amb ell és una sort. Ja no és només el que aporta sobre la gespa, també agrada a la gent amb el seu caràcter

Ferran Sarsanedas (Amer, 1997) va compartir vestidor amb Monchu durant tota l’estada de l’actual migcampista del Girona al filial blaugrana. Sarsanedas, amb ganes de tornar als terrenys de joc ja que s’està recuperant d’una lesió al genoll, parla amb L’Esportiu de qui va ser company seu durant tres cursos.

L’està seguint, a Monchu?
Sí, i tant. L’estic seguint. A més al Girona hi tinc l’Enric (Franquesa), que és un gran amic meu i, en part, estic pendent d’ell. També hi ha en Gerard (Gumbau), de qui guardo molt bon record, ens vam fer molt amics aquí també. Però el seguiria igualment al Girona, sempre el segueixo.
I què li sembla Monchu?
A mi no m’ha sorprès perquè ja el conec d’aquí al Barça B i no tenia cap dubte que oferiria aquest nivell. És un futbolista top. És d’aquells jugadors que sempre voldria al meu equip i és una gran sort per al Girona tenir-lo.
Com el definiria futbolísticament?
És un jugador supercomplet en tots els sentits. Aquest caràcter que té competitiu, guanyador, el defineix, però és que domina totes les facetes; amb pilota, desplaçament, recuperació, arriba, fa gols... Jo sempre ho he dit. M’encanta, és un futbolista que m’encanta.
Era fàcil jugar amb ell?
Per culpa de les lesions he jugat pocs partits amb ell, però és una sort poder-ho fer perquè, a més de tot el que fa sobre la gespa, també agrada a la gent amb el seu caràcter. Té un esperit competitiu enorme. A més, s’adapta bé tant d’interior com de pivot.
En quina posició el veu millor, però?
Al Girona està fent d’interior i jo l’hi veig bé. És cert que defensivament també va molt bé, però també li agrada arribar i té molt bon xut i en aquesta posició ho pot aprofitar.
I a Gumbau també el coneix. Com veu aquesta mescla?
M’agrada. Són dos interiors amb aquesta capacitat d’arribar, amb molt bon xut, que fan gols... Trobo que està molt bé. A més, pel que fa al colpeig de pilota, si no són dels millors que tenen al Girona, s’hi acosten.
Quin futur augura a Monchu?
De fet, jo pensava que aquest estiu marxaria a algun equip de primera perquè crec que té nivell de primera divisió de sobres. Esperem que pugui arribar a primera jugant amb el Girona. M’agradaria, la veritat.
Quin caràcter té, com és?
El que mostra dins del camp, així és. Té un caràcter fort, diu el que pensa i va de cara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)