2a divisió FEF

Salinas rescata un punt ensopit per a l’Olot (1-1)

2a divisió B. Els olotins han hagut de remar contracorrent després que Artigas avancés el Prat en el 5. Els de Garrido continuen sense vèncer després de jugar quatre partits (2 punts de 12 possibles)

L’Olot no ha passat de l’empat contra el Prat (1-1). Els olotins continuen sense vèncer després de disputar quatre partits i només han sumat dos punts que el mantenen al fons de la taula. Els de Garrido han hagut de remar contracorrent ja des del minut 5 després que Artigas aprofités una errada d’Alan Baró. L’Olot ha tingut paciència, tot i que poc encert, i ha hagut d’esperar fins al 78, per rescatar un punt ensopit gràcies a una diana de Salinas.

El partit ha començat de la pitjor manera per l’Olot. I és que, si l’ambient era glaçat, Artigas ha forçat una errada d’Alan Baró en la pressió i davant la sortida de Ballesté ha picat l’esfèrica i ha fet el 0-1, una autèntica gerra d’aigua freda i un cop important a la minvada moral de l’equip garrotxí, hipotecat per un mal inici de curs.

Els olotins han intentat reaccionar a través de la profunditat dels seus carrilers però el Prat ha mantingut l’ordre i ha desesperat per moments als de Garrido, que no trobaven la manera de fer mal. De fet, Artigas i Padilla gairebé fan el segon en el 19’ després d’una centrada de Garzon. El mateix Padilla ha tornat a superar Ballesté amb el cap, però el col·legiat a anul·lat el gol per fora de joc del migcampista (26’), una acció que podia haver estabornit encara més als garrotxins.

Encara amb la por al cos, l’Olot ha intentat reaccionar amb tímides arribades de Juan Delgado, Escoruela o Carles Mas, que no han estat precissos en les rematades que han fet davant de Craviotto, just quan Raúl Garrido ha ordenat un canvi de sistema, passant del típic 3-4-1-2 a un clar 4-3-3.

En la segona part, l’Olot, com era de preveure, ha sortit amb una marxa més a l’hora de pressionar, buscar la porteria rival i d’aplicar més velocitat en la circulació de la pilota. Això ha permès als de la Garrotxa jugar més en camp contrari i gaudir d’ocasions. La primera a través de Pedro, que ha resseguit la frontal buscant un xut que ha acabat desviant Craviotto o Eloi, que ha xutat als núvols arribant des de la segona línia. Els olotins han reclamat penal per una falta de Craviotto a Juan Delgado, després d’atropellar-lo.

L’Olot ha insistit i en el 64’ Delgado ha gaudit d’una gran ocasió després d’una passada d’Alan a l’espai. El d’Elda ha topat amb un bon Craviotto, que ha aturat la rematada amb la cama. La insistència olotina ha tingut el premi en el 78, quan Barnils ha pentinat una pilota penjada que ha habilitat Salinas. L’atacant ha definit molt bé davant Craviotto per establir l’empat.

En el tram final ha continuïtat atacant l’àrea rival sense encert ni generar cap ocasió clara de gol.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)