2a divisió FEF

El Llagostera vol la final

Copa Federació. El Llagostera es juga la classificació en la visita de l’UCAM Múrcia (17.30 h), líder del subgrup B del grup quart de segona B

Després de superar l’Eixea (2-1) i el Nàstic (2-1) en la pròrroga i de guanyar la fase territorial en la final contra el Platges de Calvià (3-0), el Llagostera arriba a la recta final de la copa Federació amb la disputa de les semifinals –a partit únic–, i rebrà avui la visita de l’UCAM Múrcia (17.30 h) amb l’objectiu d’aixecar el primer títol oficial de la seva història, que a més suposaria una injecció econòmica importantíssima. De moment, per guanyar la fase territorial i arribar a la semifinal els llagosterencs ja rebran segur 12.000 euros, però aquesta quantitat es multiplicaria en cas de passar a la final, i és que el campió rebrà 90.000 euros i el subcampió 30.000. “Ens aniria molt i molt bé l’ingrés que suposa arribar a la final, així que ho donarem tot”, assegura Oriol Alsina.

El Llagostera sap que no serà gens fàcil el repte d’aquesta tarda, però tampoc ho va ser superar el Nàstic o l’Eixea en les primeres eliminatòries. “L’UCAM és un dels grans equips de segona B, amb una plantilla que disposa de jugadors de nivell de segona A i que tenen molta qualitat i molt físic, així que es poden adaptar perfectament al nostre camp. És un rival temible”, comenta Oriol Alsina sobre un conjunt murcià que lidera el seu subgrup de la categoria de bronze amb tres victòries i un empat, i que ha encaixat només un gol en els quatre partits que ha disputat. Un altre factor que pot jugar en contra del Llagostera és l’estat físic, i és que els gironins arriben amb una càrrega molt més important de partits després d’haver jugat l’última setmana contra l’Hospitalet i el Badalona, mentre que l’UCAM arribarà al municipal molt descansat ja que aquest cap de setmana no ha tingut partit –farà deu dies del seu últim matx–. “Arribaran molt més descansats que nosaltres, que només ens haurem pogut entrenar bé un dia, i això serà un hàndicap, però també tenim l’avantatge de jugar el partit a casa i ho volem aprofitar”, diu Alsina.

LA PRÈVIA

És un equip amb jugadors de nivell de segona A, amb qualitat i físic, que es poden adaptar molt bé al camp. És un rival temible
L’ingrés extra que suposa arribar a la final ens aniria molt i molt bé. Ho donarem tot al camp
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)