Girona

Quan encaixar una diana de jugada és notícia

3a divisió. El Girona B torna a rebre un gol producte del joc 532 dies després, 27 partits oficials després de l’últim, concedit fa dues temporades

Més de mig miler de dies van haver de passar perquè el filial del Girona tornés a experimentar la sensació d’encaixar un gol de jugada. Una cosa tan habitual en el futbol, gairebé desconeguda per al conjunt orientat per Àxel Vizuete, que feia 532 dies que no concedia una diana que no fos de penal, una ratxa espectacular, a la qual va posar punt final diumenge al Miquel Coromina i Moretó. Al feu del Banyoles, doncs, en un matx que va acabar 1-3 favorable als blanc-i-vermells, va ser Moha Abouhafs, qui, just abans del descans, amb una fuetada des de la frontal de l’àrea, va batre el porter Jonatan Morilla, i va fer tornar a la normalitat el grup gironí, 27 partits oficials després. La diana, a més, va ser la primera en contra en aquesta lliga, en què els gironins han disputat quatre jornades.

L’últim gol producte del joc rebut pels blanc-i-vermells, data del 2 de juny del 2019, en l’anada de la promoció d’ascens a tercera divisió de fa dues campanyes (18/19) contra el Manresa (1-1) al municipal de Riudarenes, dia en què Noah Baffoe va superar el sentinella Toni Montero. Des d’aleshores, ha estat un autèntic mur, el filial, que la temporada passada (19/20) a primera catalana, en les 22 jornades que va registrar el campionat abans que s’aturés pel coronavirus, només va encaixar dues dianes i totes dues de penal. Uri Santos (Tona) i Otman (Parets), en dos partits que el Girona va guanyar còmodament (4-1 i 1-3, respectivament) van ser els encarregats de transformar les esmentades penes màximes i els únics que van poder marcar-li.

Invictes

La ratxa de no encaixar de jugada es va acabar aquest cap de setmana, però la d’invencibilitat es manté un partit més. Ja són 31 enfrontaments oficials de manera consecutiva de l’equip dirigit per Vizuete sense perdre. Des del 12 de maig del 2019, que no coneix la derrota el filial quan a primera catalana (18/19) va perdre a casa contra el Lloret (0-1). Una altra sèrie imponent protagonitzada pel grup blanc-i-vermell, que serà posada a prova immediatament en un altre derbi gironí, aquest contra el Peralada, al qual rebrà diumenge (12 h) a Riudarenes.

LES DADES

2
gols
havia encaixat el Girona B en els últims 27 partits, totes dues dianes de penal.
31
partits
encadena el filial blanc-i-vermell sense perdre, cosa que no fa des del maig del 2019.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)