Sabadell

La plantilla fa autocrítica

Sabadell. Edgar, una de les veus autoritzades del vestidor, manifesta que l’equip ha de millorar la concentració els últims minuts per no concedir punts

El Sabadell s’està deixant molts punts a última hora encaixant gols en els últims minuts de partit. Aquesta circumstància normalment ve acompanyada de cert domini del conjunt arlequinat en els partits i de la voluntat de l’equip de buscar l’àrea rival en els darrers minuts. La plantilla del Sabadell, en veu del veterà Edgar, creu que ha de millorar la concentració en els darrers instants.

“Quan no pots guanyar, puntuar és molt important. Aquesta és una de les qüestions que estem treballant”, ha dit el davanter del Sabadell: “No pensem que sigui res psicològic, de fet si li dones voltes i més voltes pot arribar a ser contraproduent. És una qüestió de centrar-se en els últims minuts perquè durant el partit, l’equip està a un nivell alt i competint. Fem les coses bé seguint el pla del partit. Hem de polir detalls en els últims minuts”.

El Sabadell ha caigut derrotat en els últims tres partits amb tres dianes més enllà del minut 75, precisament quan l’equip estava dominant i semblava més a prop del seu gol. “Tenim molta fortalesa, per tot el que hem passat la majoria dels jugadors de la plantilla. I ara no estem preocupats però sí ocupats en què se’ns torni a escapar minuts en els últims minuts del partit”.

El conjunt arlequinat, 21è classificat a quatre punts dels llocs de permanència, disputarà diumenge (14 h) el partit contra Las Palmas a la Nova Creu Alta. “Sabem de la qualitat que tenen”, admet Edgar sobre el rival: “Tenen moltes individualitats, són nanos joves... Però nosaltres seguirem el mateix pla de partit que estem seguint i ens hem de centrar en els petits detalls. A partir d’aquí cal continuar creixent. La unió, la fortalesa i les ganes de ser cada dia millor hi seran durant tota la temporada”.

Junta general d’accionistes

El Sabadell ha anunciat la convocatòria d’una nova Junta General d’accionistes per al proper 10 de desembre. En aquesta Junta, que s’haurà de fer telemàticament, s’aprovarà una nova ampliació de capital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)