2a divisió FEF

Un doblet de Lucas classifica el Llagostera per la final de la copa Federació (2-1)

Els gironins superen l’UCAM en un partit molt intens en què han hagut de patir de valent després de l’expulsió de Sascha en el 47’

El Llagostera jugarà la final de la copa federació el 2 de desembre contra el guanyador del duel de demà entre Las Rozas i el Leioa després de guanyar avui a l’UCAM Múrcia al municipal, en un partit molt igualat i on durant molts minuts han dominat més els visitants, però en què els blau-i-vermells han tret el màxim rèdit de la pilota aturada amb un Lucas imperial. Això sí, han hagut de patir perquè han jugat tota la segona part amb un home menys.

En la primera mitja hora el Llagostera no ha estat gens còmode sobre el camp, i és que l’UCAM ha pressionat molt amunt i, a més, li ha guanyat moltes segones jugades. D’ocasions, però, no n’hi ha hagut de clares a cap de les porteries fins que el Llagostera ha obert la llauna. Ho ha fet al 31’, quan Lucas ha empès al fons de la porteria una falta lateral que havia despenjat Duba. El gol ha donat aire als gironins, que han respirat més tranquils. I encara més quan, deu minuts després, Lucas ha repetit marcant el 2-0, amb una rematada de cap impecable en un córner servir per Diego.

Era un partit rodó, però la segona part no ha començat bé, i és que Sascha ha vist la segona groga en la primera acció i el Llagostera s’ha quedat amb deu. Durant uns minuts els gironins han resistit molt bé, però a poc a poc l’UCAM s’ha fet amo i senyor de la pilota i ha tancat el Llagostera al seu camp. Els murcians han tocat i tocat, sense tenir pressa, i el Llagostera ha tret aigua com a pogut. En el 72, però, Ramón ha rebut al segon pal i ha superat Marcos per fer el 2-1. Des de llavors ja tot ha estat patiment, però el Llagostera ha fet un exercici de supervivència gairebé heroic, i s’ha acabat assegurant la classificació per la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)