Sabadell

Hidalgo: “Ens hem d’aixecar ràpidament”

Sabadell. El tècnic espera trencat la ratxa de tres derrotes consecutives davant Las Palmas. “Durant els partits fem moltes coses bé, però hem de millorar en petits detalls”

Antonio Hidalgo ha comparegut avui en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge davant Las Palmas. El tècnic arlequinat ha destacat que buscarà un triomf davant el conjunt canari per trencar amb la mala ratxa de tres partits consecutius perdent. “Evidentment quan perdem ens perjudica, però ens hem d’aixecar ràpidament i començar a funcionar. Hem incidit en aspectes que ens fan perdre punts. Durant els partits fem moltes coses bé, però hem de millorar en petits detalls” ha dit Hidalgo que es mostra confiat després del suport explícit de la directiva. “Al president Esteve Calzada li estic molt agraït per apostar per mi. Les hem viscut de tots colors. És una persona amb la que parlem molt. Tinc molta confiança amb tota la gent del club i en els meus jugadors. Hem de treure resultats i guanyar partits, millorant allò que fem malament”. Precisament, el que està penalitzant els arlequinats són la manca de contundència i fiabilitat en els últims minuts: “Hem analitzat les situacions, quan hi ha menys possessió és quan més patim. Hem d’incidir en aquestes situacions. Hem de defensar molt bé, és una qüestió de reforçar, no tot és mala sort”, ha avisat el preparador que ha valorat l’estat actual de l’equip en zona de descens. “Tenim 7 punts i la realitat és la que és. Però durant molts minuts hem estat sense perdre partits, fem moltes coses bé. Hem de polir els petits detalls i reforçar allò que fem bé”.

Per últim, Hidalgo ha valorat el perfil de Las Palmas: “Guanyar un derbi (contra el Tenerife) reforça molt la confiança del jugador, ja que va ser un partit molt igualat. És un equip amb moltíssim nivell, amb jugadors molt dinàmics que troben molt les esquenes. Hem d’estar molt concentrats per treure el partit davant un equip molt ofensiu” i ha afegit. “Las Palmas té molta qualitat sobretot de mig camp en endavant. A la contra tenen punts febles que hem estudiat i hem treballat. Estic convençut de què farem un bon partit”. En aquest sentit, ja sap quina mena de duel es trobarà. “Esperem un partit de gran exigència. Ells venen duna gran victòria que reforça molt la moral. Tenen jugadors amb molt desequilibri. S’ha d’estar molt atent amb pilota i sense”.

Per últim Hidalgo ha lamentat la càrrega de partits i l’escàs marge de descans que està colpejant al seu equip. “No hi podem fer res, però jugar cada tres dies amb viatge de per mig, condiciona molt. Sembla que sempre li passi al Sabadell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)