2a divisió FEF

El Llagostera celebra la primera victòria (2-0)

Els gironins han superat l’Espanyol B en un partit molt disputat amb els gols de Sascha i Gil Muntadas

El Llagostera viu un moment dolç i ja té la primera victòria en la lliga al sac després de superar aquest migdia l’Espanyol B en un partit molt disputat en què els gironin han sapigut estar més encertats en els moments clau i han decidit amb dues dianes de Sascha i Gil.

El partit ha començat amb una intensitat bestial i durant els primera minuts a punt ha estat de treure’n profit el Llagostera en una sèrie de tres jugades a pilota aturada. La balança, però, ha canviat de seguida, i és que l’Espanyol B ha començat a trobar-se méd còmode sobre el camp i ha arribat amb perill a la porteria de Marcos. Ho ha fet amb un parell d’accions de Jutglà que no han estat gol per poc i un remat de cap desviat de Pujol, que estava sol, a la sortida d’un córner. A partir de la mitja hora el partit s’ha calmat, però en una jugada aïllada el Llagostera ha trobat el gol amb un bon remat de cap de Sascha al primer pal (1-0, 36’).

En la segona part l’Espanyol B ha continuat tenint lleugerament la iniciativa del joc però no ha trobat espais a la defensa del Llagostera. A més, quan els gironins s’han estirat una mica han trobat el segol gol, en una centrada de Diego que ha despenjat Sascha i Gil, a l’àrea petita, no ha perdonat (2-0, 57’). Amb dos gols d’avantatge el Llagostera només havia de mantenir la solidesa defensiva i ho ha fet, i és que l’Espanyol B no ha tingut cap ocasió clara per retallar la diferència fins als últims minuts, però els blanc-iblaus tampoc han trobat el camí del gol.