El Peralada supera al Girona B (0-1)

Els xampanyers acaben amb la ratxa d’invencibilitat dels blanc-i-vermells

El Peralada s’ha imposat al Girona B en el derbi gironí (0-1). En el municipal de Riudarenes, el conjunt dirigit per Albert Carbó ha sabut resistir en una segona part que han jugat gairebé sencera amb un home menys, per l’expulsió d’Amoedo al minut 53, i ha fet valdre la diana de Ritxi anotada al primer temps. Amb la derrota, el filial blanc-i-vermell veu finalitzada la ratxa de 31 partits oficials seguits sense perdre.

Ha estat en un duel en què el primer temps ha estat molt igualat. El Girona, ben endreçat, ha cedit la pilota al Peralada i aquest ha intentat generar a través d’ella. Amb aquest guió tots dos equips han tingut ocasions; pels blanc-i-vermells ho ha intentat Turmo amb dos xuts que han marxat ambdós fora, i pels xampanyers Arnau Ortíz i Casanova, en una doble oportunitat, també han pogut fer moure el marcador. No ha estat però fins just abans del descans quan el Peralada s’ha trobat amb un penal favorable que Ritxi (42’) no ha desaprofitat per avançar als visitants.

Iniciat el segon temps el matx ha canviat radicalment amb l’expulsió d’Amoedo al minut 53 per doble amonestació. Amb la superioritat, el Girona ha començat a crear situacions de perill sobre la porteria del Peralada, i primer Ferran i després Sulei, han fregat l’empat, però els xampanyers han aguantat i s’han adjudicat els tres punts.