Sabadell

Victòria eficaç del Sabadell

Sabadell 3 - Las Palmas 1.

El Sabadell ha sumat la tercera victòria del curs gràcies a un triomf a casa contra Las Palmas. El conjunt arlequinat s’ha trobat amb dos gols abans d’acabar el primer temps i ha administrat la renda ajudat pel fet que Las Palmas s’ha quedat amb un home menys just a l’inici de la segona meitat.

En el primer temps hi ha hagut molt poca acció. El Sabadell ha optat per cobrir-se defensivament contra un rival que tampoc ha tingut cap virtuosisme. Així, la primera meitat ha acabat amb un xut a porta i dos gols pels arlequinats; el primer dels quals ha arribat després d’un xut molt desviat d’Adri Cuevas que un defensa ha introduït a la pròpia porteria. El VAR ha revisat l’acció per un possible fora de joc però Guruzeta ha estat activat per centímetres. Poc després, els arlequinats han marcat el segon en una centrada de Cornud rematada per Guruzeta.

En el segon temps, el panorama encara ha estat més clar pels locals que han vist com, en una acció molt desafortunada de la defensa visitant, Jonathan Silva ha vist la targeta vermella. Aquí, el Sabadell ha pogut matar el partit amb una ocasió claríssima de Guruzeta que ha enviat incomprensiblement fora. A continuació, Las Palmas ha retallat distàncies en un paret a la frontal de l’àrea que ha capitalitzat Sergio Ruiz. Però el Sabadell ha tornat a ampliar distàncies en una errada clamorosa del porter de Las Palmas que li ha entregat la pilota a Cuevas. El migcampista ha respòs amb un xut que ha entrat pel fons de l’escaire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)