El Banyoles troba l’alegria al camp de la FE Grama (0-3)

Els de Pitu Batlle firmen un partit brillant per sumar els primers punts de la temporada

El Banyoles ha aconseguit la primera victòria –i els primers punts– de la temporada per la porta gran, golejant al camp de la FE Grama en un partit que han dominat de dalt a baix, però que han patit per obrir la llauna per culpa del travesser.

El Banyoles ha fet mèrits des de molt aviat per avançar-se en el marcador, i és que quan només s’havien jugat cinc minuts ha tingut una triple ocasió claríssima. En les dues primeres accions, però, Gispert ha topat amb el travesser i en la tercera ha marcat Moha, però el col·legiat l’ha anul·lat per fora de joc. Després el ritme ha baixat una mica, però els de Pitu Batlle han continuat dominant el partit. De fet, han tingut una altra ocasió molt bona en una falta directa, però Gispert, de nou, ha topat amb el travesser.

Després de tres pals en la primera part era increïble que el Banyoles no anés guanyant, però en la represa ho ha resolt ràpid, i és que només de començar el col·legiat ha xiulat un penal per una agafada a Botxi i Henry l’ha transformat en el 0-1. Amb el marcador a favor el Banyoles ha trobat espais amb facilitat i ha rematat la feina per la via ràpida. Primer en el 76’ Moha ha fet el 0-2 culminant una bona jugada col·lectiva i tres minuts després Turon ha provocat un altre penal que ell mateix ha transformat en el definitiu 0-3.