El Girona no pot amb el Màlaga (0-1)

L’equip blanc-i-vermell sucumbeix davant del Màlaga en un duel igualat decidit amb un gol d’Escassi a la sortida d’un córner al primer temps

No ha pogut el Girona donar continuïtat a la gesta assolida divendres a Cornellà-El Prat. El conjunt orientat per Francisco ha caigut (0-1) a Montilivi contra el Màlaga, en un partit molt igualat decidit amb una diana d’Alberto Escassi a la primera part (33’).

Poca acció hi ha hagut al feu gironí aquesta tarda. Al primer temps, tots dos equips ben endreçats, han intentat que el rival generés poca cosa, i, això ha passat. De clares, només hi ha hagut dues ocasions per banda; la primera, ha estat gol del Màlaga, que mitjançant Escassi s’ha avanaçat a la sortida d’un córner centrat per Rahmani. La resposta del Girona ha estat immediata, amb una rematada de Yoel Bárcenas després d’una passada interior de Samu que el porter Dani Barrio ha refusat.

El guió no ha canviat després del descans. Sí que li ha tocat tenir més la pilota al Girona però no ha estat capaç de dominar ni sotmetre a un Màlaga que, sacrificat i ordenat, ha estat còmode defensant. Tot i això, han tingut l’empat els blanc-i-vermells amb dues oportunitats clamoroses en dues accions aïllades amb els mateixos protagonistes: Monchu i Yoel. En la primera el migcampista ha deixat sol a l’extrem davant de porteria, però el panameny ha volgut regalar el gol a Sylla i en última instància ha aparegut per tallar Luis Muñoz. En la segona l’extrem a centrat dins l’àrea i el migcampista, amb tot a favor també, ha rematat de cap a fora. No ha pogut crear més situacions el Girona i, per tan, s’ha quedat a zero.