3a divisió FEF

L’alegria de guanyar onze mesos després no té preu

3a divisió. El Banyoles va aconseguir diumenge al camp de la FE Grama (0-3) la primera victòria del 2020 després d’un balanç nefast de deu derrotes i quatre empats

Poques victòries hi ha que siguin més importants que la que va aconseguir diumenge el Banyoles al camp de la Fundació Grama (0-3), i és que després d’arrencar el curs amb quatre derrotes els de Pitu Batlle començaven a tenir la necessitat de sumar un triomf per no enfonsar-se en la classificació. A més, els tres punts suposen una injecció de confiança per un equip que estava oferint un rendiment millor del que deia la taula, i és que en la majoria de les derrotes que havia sofert els del Pla de l’Estany havien fet mèrits per aconseguir com a mínim l’empat. Diumenge per fi van poder celebrar aquesta victòria, i tot i que el resultat va ser clar van haver de suar de valent, i és que en la primera part els banyolins van topar fins a tres vegades amb el travesser. En la segona, però, van caure els gols. Dos des dels onze metres, de Henry i de Turon, i un altre de Moha.

La primera de l’any

La victòria no només va ser la primera de la temporada, sinó que també va ser el primer triomf del Banyoles en el 2020. De fet, els banyolins no guanyaven un partit des de feia més d’onze mesos. Concretament des del 14 de desembre, quan van superar l’Hospitalet –en aquell moment líder de la lliga– al Miquel Coromina i Morató (3-1). Des de llavors el Banyoles va entrar en una depressió de resultats absoluta, que la temporada passada estava a punt de fer caure l’equip en zona de descens quan es va aturar la competició. I és que fins a la victòria de diumenge el 2020 estava sent un any horrible pels banyolins, amb un balanç de deu derrotes i quatre empats en els catorze partits disputats. Una dinàmica nefasta que els banyolins confien en capgirar després de la injecció de confiança de diumenge passat, i per això el següent pas serà el partit d’aquest diumenge contra el Granollers a casa, on els de Pitu Batlle també s’hi volen estrenar en aquest 2020 tan particular.

El gol, el factor clau

Lògicament, no es poden guanyar partits sense marcar gols, i aquesta era una altra assignatura pendent que tenia el Banyoles i que va resoldre, com a mínim per un dia, a Gramanet. I és que en un sol dia els banyolins van marcar tres dianes, només una menys que les que havien marcat durant la resta de l’any, i també van ser les primeres a domicili. I és que en tot el 2020 els banyolins només havien marcat dos gols en la derrota a casa contra l’Europa (2-4), un altre en la derrota a casa contra el Santfeliuenc (1-2) i l’últim gol, ja aquesta temporada, en l’última jornada contra el Girona B (1-3).

Curs 2019/20
Vilafranca - Banyoles 3-0
Banyoles - Europa 2-4
Banyoles - Terrassa 0-0
Granollers - Banyoles 2-0
Banyoles - Vilassar 0-2
Figueres - Banyoles 4-0
Banyoles - Cerdanyola 0-0
Sants - Banyoles 0-0
Banyoles - Santfeliuenc 1-2
Horta - Banyoles 0-0
Curs 2020/21
Horta - Banyoles 1-0
Banyoles - Peralada 0-1
Sant Andreu - Banyoles 1-0
Banyoles - Girona B 1-3
FE Grama - Banyoles 0-3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)