2a divisió FEF

El Llagostera empata al camp del líder, el Cornellà (0-0)

Els d’Oriol Alsina sumen un punt en un partit molt igualat en què han tingut opcions de guanyar fins al final

El Llagostera ha aconseguit un bon empat al camp del Cornellà en un partit molt igualat en què els gironins no s’han mostrat inferiors en cap moment als del Baix Llobregat, el líder de la lliga.

La primera part ha estat marcada per la igualtat entre els dos equips, i és que ni uns ni altres han acabat d’estar còmodes sobre el terreny de joc. De fet, no hi ha hagut cap dominador clar de la possessió, tot i que els locals han estat qui han tingut més aproximacions a la porteria d’un Marcos que, de totes maneres, ha viscut molt tranquil durant els primers quaranta-cinc minuts. Només Ontiveros, en una jugada embolicada, ha estat a punt d’obrir el marcador, però la seva rematada, molt forçada, ha sortit desviada molt a prop de la base del pal.

En la segona part el Llagostera ha sortit amb més empenta i a punt ha estat d’aconseguir el gol ben aviat, però Ramón ha desviat una bona vaselina de Sascha. Amb el pas dels minuts el partit s’ha anat trencant a poc a poc, tot i que tampoc hi ha hagut un allau d’ocasions. Sí que els locals han estat a punt de marcar amb un bon xut d’Agus Medina que ha desviat amb la punta dels dits Marcos, i que en els últims minuts Aimar, a la sortida d’un córner, i Guiu, en un contraatac, han tingut les últimes ocasions d’un Llagostera que no ha renunciat a res en cap moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)