Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Stuani és importantíssim, és la nostra bandera”

Ningú ho sabia, ni ho sospitava, quan Francisco, en la primera pregunta de la roda de premsa telemàtica, analitzant l’estat de la plantilla, ho va deixar anar com si res. “Recuperem Nahuel i Stuani”, va dir el tècnic, anunciant el retorn de l’emblema de l’equip. “Stuani és la nostra bandera”, va explicar sobre el que significat el fet de poder tornar a disposar de l’uruguaià. “Té un compromís enorme, com a persona ens té a tots guanyats, mostra una fam terrible i és fantàstic veure’l amb aquestes ganes de jugar. Ens ajudarà i és una alegria per a tothom que estigui disponible”, va assenyalar. “És un jugador importantíssim i estem molt agraïts per l’esforç que ha fet per posar-se bé per competir”, va expressar l’entrenador.

El retorn de Stuani, que té números per ser titular en paraules del mateix Francisco, suposa un impuls per a un equip que passa un sotrac. “La situació no és bona i toca tornar-nos a convèncer de qui som i de què volem fer”, va reconèixer el tècnic, que pensa, també, que les darreres derrotes han estat excessives. “Contra l’Alcorcón és molt injust que perdéssim. Vam tenir situacions, no de xut, en què vam estar a punt de connectar l’última passada per fer gol”, va assegurar. “Amb el Mallorca (0-1), no crec que fos una derrota justa i contra el Màlaga (0-1) també vam tenir prou oportunitats per no perdre...”, va manifestar l’entrenador. “Ens estan condemnant les errades a les àrees i també el fet de no tenir recursos per donar descans a gent que està acumulant massa minuts en posicions molt concretes com ara la davantera i els extrems”, hi va afegir. “Hi ha hagut moments en què hem proposat a camp contrari però ens hem anat diluint amb els minuts perquè ens ha faltat força”, va asseverar. “Hem de ser una mica més creatius i no estar cohibits dins del camp, no ens serveix. Tenim jugadors molt bons com Samu, Monchu i Gerard, i necessitem la seva millor versió i que ens facin ser una mica més fluids en el joc ofensiu”, va completar.

Finalment, pel que fa al rival, el Mirandés, va assegurar que “és un dels conjunts que, ara mateix, estan a millor nivell futbolístic”. “És un equip molt jove, molt versàtil i molt intens i agressiu que està fent molt bé les coses”, va reblar.

EL GOLEJADOR

“Té un enorme compromís i és fantàstic veure’l amb aquestes ganes de jugar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)